Някои можели да ми каже колко време греят свещите след като изгасне лампата
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Реле за подгряването на Галопер
Свий
X
-
До: Реле за подгряването на Галопер
Първоначално публикуван от kole Преглед на мнениеНякои можели да ми каже колко време греят свещите след като изгасне лампата
-
Първоначално публикуван от bikele Преглед на мнениемежду 5 и 10 сек. поне така е при менБоян 0898 / 63 66 73
Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база
Коментар
-
Първоначално публикуван от Boyang Преглед на мнениеИ при мен е същото !
Коментар
-
Първоначално публикуван от kole Преглед на мнениеКОЛЕГИ ВЪРЗАХ ЕДИН СВЕТОДИОД НА ИЗХОДА ЗА СВЕЩИТЕ И ЗАБЕЛЯЗАХ ЧЕ ГРЕЕ РАЗЛИЧНО ОКОЛО 5 МИНУТИ СЛЕД КАТО ЗАПАЛА МОТОРА.Но продължителността е някъде около минута при студен мотор.При загрял е около 10 секунди.
много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнениеНай-вероятно подгряването продължава с половината напрежение на акумулатора(6-6.5В)-при Тойота е така...Но продължителността е някъде около минута при студен мотор.При загрял е около 10 секунди.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kole Преглед на мнениеНесъм много съгласен откъде щее това напрежение (6В )
При Тойота тази джаджа е вкарана във входящия колектор,и докато напича(а,напича яко!),затопля въздуха,който постъпва в двигателя.
Това е,и другояче надали може да е!много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
не знам, Галопера каква система е изкопирал от Паджерото - там са 3!!
Но след поставянето на контролна лампа, констатирах, че поне минута, или няколко - в зависимост от външната температура, подгряването върви, след запалване...
има една дълга тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=79881 по въпроса
и още едни полезности http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=61302 ето тук са изписани
Успех!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар