Вчера имах следната случка: Както си карам решавам да превключа от 5 на 4 за да мога да изпреваря, да ама не. Неиска да влиза на 4 и толкова .Пускам съединителя но той си остана натиснат и чак след извесно време си върна в нормалното си положение. Имах около 20 километра за това се прибрах без да спирам и да търсч проблема. Като спрях първата ми работа бе да проверя за теч и наличоста на течност в казанчето (теч нямаше и казанчето беше пълно до маха),да отбележа че капачката на казанчето я отворих много трудно,сякаш беше засмукана от вакум и течноста бе много черна/мръсна. След което един познат взе да помпи с педала да чуем за някакъв шум и така около 10 до 15 пъти и съединителя се оправи.Някой имал ли е подобен проблем. Някъде из форума четох за такова нещо при опел фронтера. Да отбележа че при мен взеха трудно да влизат 1 и задна скорост от извесно време, а последните 2,3 дена педала се връщаше със закъснение с едно леко дрън( задържаше по средата за около секунда).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съединител на HUNDAI Terracan.
Свий
X
-
До: Съединител на HUNDAI Terracan.
Провери в INDcommerce дали предлагат ремонтен комплект за помпата на съединителя и ако има взимаш и ремонтираш ако неможеш сам ще трябва някой компетентен ,сменяш и течноста с нова обезвъздушаваш и газ.
Другия варянт е нова помпа при липса на ремонтен комплект и един съвет неси докарвай главоболия да я разглобиш и да търсиш гумички сигурен съм че няма да намериш и става еднааа .Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
-
За съжаление ремонтните комплекти са спомени от миналото, но и двете помпи( защото са две) , не са скъпи , така че успех.Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар
-
Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнениеЗа съжаление ремонтните комплекти са спомени от миналото, но и двете помпи( защото са две) , не са скъпи , така че успех.Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар