Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет (Хюндай Галопер)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет (Хюндай Галопер)

знам че темата не е за тук но искам да се допитам и до вас.става вапрос за хюндаи галопер от както го купих имам проблем с вибраци в купето,парво започнох с реглаж на гуми но нищо поле ме посаветваха да направа реглаж на кардана направих и пак нищо гресирах шлицовото съединение и пак не но маисторите които ми правиха баланса на кардана ми казаха че имам лек луфт там кадето влиза задния кардана в раздатката ама небяха сигорни дали е проблем а и каретата гледаха добри дори едното каре от кам раздатката е ново незнам какво да права а и ми писна да давам пари за нищо моля за малко помощ или сервиз.мерси предварително на одзовали те се

До: Моля за съвет (Хюндай Галопер)

Първоначално публикуван от bikele Преглед на мнение
    знам че темата не е за тук но искам да се допитам и до вас.става вапрос за хюндаи галопер от както го купих имам проблем с вибраци в купето,парво започнох с реглаж на гуми но нищо поле ме посаветваха да направа реглаж на кардана направих и пак нищо гресирах шлицовото съединение и пак не но маисторите които ми правиха баланса на кардана ми казаха че имам лек луфт там кадето влиза задния кардана в раздатката ама небяха сигорни дали е проблем а и каретата гледаха добри дори едното каре от кам раздатката е ново незнам какво да права а и ми писна да давам пари за нищо моля за малко помощ или сервиз.мерси предварително на одзовали те се
    Само /Паджеровод/ ти е спасението !
    Той ги /лекува/ виртуално, и би ти казал какво още да направиш , че да не ти се разлива кафето.
    0876 79 25 21

Коментар

мини ако искаш да му направиме едно кръкче, пък ще видим
      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

от каде да мина

Коментар

Първоначално публикуван от bikele Преглед на мнение
          Не си писал откъде си. Ако си от София се обади на isuzo и вече ако не можеш да се видиш с него, чак тогава да бистрим виртуално

Коментар

да от софия кв. слатина но сам командировка и нямам вазможност чак кам сьбота мога 0898780604 това ли е телефона на isuzo.

и все пак някои нещо конкретно знае ли от какво може да е тази гадна вибрация поне приблизително
            Последно редактирано от Злой; 08-11-09, 12:02.

Коментар

Да, телефонът му е този в профила.
              Обаче без да кажеш повече подробности за вибрацията - при какви обороти, скорост се появява никой не може да ти каже нещо повече. А и си е най-добре човек да го усети.

Коментар

да бе верно ми почва да вибрира кам 85км и спира кам 115км.но наи ужасно е кам 100

Коментар

никои нищо не казва а аз сам се отчаял до така степен че ми идва да го хварла в некое дере

Коментар

здравейте колеги аз съм от скоро в този сайт и ми стана интересна точно тази тема за галопера защото и аз имам точно такъв джип искам да споделя с вас че и аз имам такъв проблем с вибрациите и искам да разбера нещо по този въпрос наложи ми се да сменя демферна шайба и влезнах за ремонт смениха ми я, но като излезнах от сервиза започна да тресе целия и сега немога да вдигна 100км най много се усеща от 80-120км след 120 км тресенето изчезва пак отидах на същия майстор и се казх му за проблема и че преди не го е имало това тресене и той ме мота че климатика е разхлабен и го стегнали
                    но уви не е това проблема
                    и тресенето остана съмнявам се че може да са ми сменили каретата на кардана и от това да тресе ако има някой мнение по въпроса моля пишете и на МОЯ МАЙСТОР НЕ ХОДЕТЕ!!!

Коментар

Всеки вал има критични обороти. Производителя ги е угасил тия вибраций ама после нещо се е объркало. Помогни ми да разбереме какво!

Ако изключиш от скорост как се държи?

При спускане ако не подаваш газ?

Ако докато вибрира натиснеш и спирачката какво става променя ли се?

С еднакви гуми ли сте и на четирите колела?

На четвърта и на пета предавка при едни километри има ли разлика?

На място при същите обороти както при 80 км има ли вибраций?

Може и от съединител, може и крив кардан, несмазани шлици, скъсан опорен лагер, тампони на двигателя, полуоски + разбити карета, ...

Дай повече инфо и ще мислиме на теория.
                      Т5
                      Crossrunner

Коментар

Как и къде са ти правили баланс на кардана "майсторите",и като ти е сменявано каре точно по същия начин ли е сглобено новото,или е зацепено през 180 градуса?Ако е така със сигурност ще имаш вибрации!Я си презацепи сменяваното каре,пък пиши какво-що,ок?
                        много автомати-слаби резултати!

Коментар

днес пак оглеждахме и каретата на кардана се оказа че хлопат и двете сега ще ги сменя и ще видим дали вибрациите ще се изгубят

Коментар

колега незнам при теб ама при мен се оказа разбалансиран кардан тампона на раздатката аз смених и на двигатела де и хубав баланс на гумите и несам имал проблем от тогава (е можеби остана една малка дразнеща вибрация ама не му забелязвам все пак 120 за този джип си е много камо ли повече)

Коментар

Никаква вибрация не трябва да има! Това си е Паджеро 1, а корейците са си го направили добре, така че остават само проблемите с обслужването

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X