Обява

Свий
Няма добавени обяви.

голямо треперене след 90км/ч

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• голямо треперене след 90км/ч

здравеи те колеги от скоро и аз сам собственик на хюндаи галопер и това ми е првият джип и искам да питам от какво може да е това треперене след 90км. разбира се правих баланс на гумите и нищо,
    предницата не сам пипал нищо,страмното обаче че целият джип трепер и то доста застрашително,в един сервиз ми казаха че може да е от кардана вазможно ли е това.мерси предварително на одзовали те се

До: голямо треперене след 90км/ч

разбита предница
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Възможно е да е от кардана. Ако е крив или неправилно монтиран, точно това става.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Възможно е да е от кардана. Ако е крив или неправилно монтиран, точно това става.
        как се разбира дали е крив или неправилно монтиран

Коментар

Първоначално публикуван от bikele Преглед на мнение
          как се разбира дали е крив или неправилно монтиран
          Първо гресирай кардана {особено шлицовото съединение}
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

То и сервизите трябва да ядат де!
            LZ1VMH

Коментар

Според мен тия с баланса са мошенници... иди да ти видят някъде другаде гумите и предницата, но според мен е от криви или спукани/правени джанти...

Коментар

Първоначално публикуван от point Преглед на мнение
                Според мен тия с баланса са мошенници... иди да ти видят някъде другаде гумите и предницата, но според мен е от криви или спукани/правени джанти...
                два пати вече хода на баланс и едно и сащо незнам вече каде да отида.лошото е че него усещам на волана трперенето а цялоъо купе се тресе а волана не мърда

Коментар

Виж не е задължително да са предни гуми... може задните да са проблема. Тогава мисля, че ефекта ще е такъв. Но щом казваш, че два пъти си ходил сигурно не е в това проблема....

Коментар

имам още едно питане защо когато сам на 4н и като трагна да права пален ляв или десен джипката спира

Коментар

Ааа, този проблем вече и аз знам от къде е: Не четеш достатъчно по форума колега, това е проблема със завиването...

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                        Ааа, този проблем вече и аз знам от къде е: Не четеш достатъчно по форума колега, това е проблема със завиването...
                        ми незнам немого да намера нищо

Коментар

какав е този проблем с завиването че от четеното в форума казват че е нормално

Коментар

Първоначално публикуван от bikele Преглед на мнение
                            имам още едно питане защо когато сам на 4н и като трагна да права пален ляв или десен джипката спира
                            "Парт тайм" раздатъчна кутия Както "Калинката" каза не четеш достатътчно във форума и не ползваш търсачката Предните и задните колела в завой изминават различен път, а липсата на междинен диференциал кара колата да се бори сама със себе си "х4" НЕ СЕ ВКЛЮЧВА НА СУХО И ТВЪРДО.
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                              "Парт тайм" раздатъчна кутия Както "Калинката" каза не четеш достатътчно във форума и не ползваш търсачката Предните и задните колела в завой изминават различен път, а липсата на междинен диференциал кара колата да се бори сама със себе си "х4" НЕ СЕ ВКЛЮЧВА НА СУХО И ТВЪРДО.
                              мерси много на всички.и да трябва да се тарси повече в тарсачката преди да питаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X