купих си хюндаи санта фе 2.4 бензин 2001г.днес докато карах влвзе в дупка и изгасна, не иска да запали, поверих и отив бензин но няма ток на свещите,какъв може да е проблема?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ХЮНДАИ САНТА ФЕ,2.4 БЕНЗ 2001 Г.
Свий
X
-
До: ХЮНДАИ САНТА ФЕ,2.4 БЕНЗ 2001 Г.
Е хубава работа, джип макър и паркетник да забие от дупка.
Възможно и така да е, не съм компетентен по въпроса но звучи комично."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
http://hyundai-bg.org/forums/viewfor...afff10a045a0e2 ->Търси MITKO_DVD. Човекът работи в ИНД Комерс(Хюндай) и знае почти всичко за всички Санта Фе-та. А само информативно. Това е най-разтовареният откъм електроника двигател в последните години. И в новото Санта Фе го има и пак е със супер малко електроника. Обаче за сметка на това не върви достатъчно добре за V6 и има само 190коня,пък е 2.7литра. Споменатият от колегата двг. е 2.4,а новият е 2.7л,но са същите-просто едниният е с увеличен обем.Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
Volkswagen Bora AKL
Коментар
-
Преди време бях чел в рено форума ,че Меган Сценик така изкл. при влизане в голяма дупка.И за да се запали трябва да се натисне някаде бутон в двиг.отсек.Направено е за защита /спиране на ДВГ/при краш ситуация.Но за Санта Фе не зная дали ще е така.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Да,и Пежо и Ситроен имат такава защита. При сътрсение/сблъсък/отваряне на въздушните възглавници дори и при аварийно спиране подаването на гориво се спира и трябва да се ресетне от едно копче до бушоните. Това е точно за бенз. двигатели.Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
Volkswagen Bora AKL
Коментар
-
Новите машини имат един дачик шоков който при дупка или удар излючва гориво и ток към мотора само стартера и уредите работят ,трябва да се намери кадее и да се натисне спестява пари от сервизи защото в сервиза могат да ти кажат всичко най скъпата част за смяна а те всъшност само да натиснат клапана шок,аз ги имам същия проблем с фиат дукато макси ,но интересно е че не си писал че са ти се включили авариините това е признака на шоковия клапан колеги с пежа ситроен ивеко го имат същия проблем ,признака е че се включват авраийни светлини!!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар