Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч от уплътненията на прозорците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч от уплътненията на прозорците

Здравейте,

и честита ви Пролет (е, след 2 часа де .

Така и така се ровя по форума та ми хрумна да питам - някой да си е подменял уплътненията на прозорците ? Че като си закарам колата на OMV и я погна с пароструйката, почти от всеки прозорец (без задния и предния) започва да се стичат струйчици и отвътре

Най-сериозно е положението с плъзгащите се прозорци на задните седалки. Някой сменял ли ги е и ако да - цени, методи, `струменти ? )
    Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база

До: Теч от уплътненията на прозорците

Първоначално публикуван от VoyagerX Преглед на мнение
    ... някой да си е подменял уплътненията на прозорците ? Че като си закарам колата на OMV и я погна с пароструйката, почти от всеки прозорец (без задния и предния) започва да се стичат струйчици и отвътре

Най-сериозно е положението с плъзгащите се прозорци на задните седалки. Някой сменял ли ги е и ако да - цени, методи, `струменти ? )
    На кола на тази възраст не би трябвало уплътненията да са проблем.
    За уплътнения можеш да провериш в Индкомерс, защото другите продавачи на корейски части едва ли ще имат.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от VoyagerX Преглед на мнение
      Здравейте,

и честита ви Пролет (е, след 2 часа де .

Така и така се ровя по форума та ми хрумна да питам - някой да си е подменял уплътненията на прозорците ? Че като си закарам колата на OMV и я погна с пароструйката, почти от всеки прозорец (без задния и предния) започва да се стичат струйчици и отвътре

Да ти кажа и при мене е така,това според мен не е никакав проблем ,просто колата не е направена да се мие със струя с налягане 120 бара.

Коментар

Първоначално публикуван от ARSON Преглед на мнение
        Да ти кажа и при мене е така,това според мен не е никакав проблем ,просто колата не е направена да се мие със струя с налягане 120 бара.
        Е, тука си много прав При дъжд няма проблем, ама пусто с пароструйката се пускат струйки. Може би е и проблем на конструкцията, де.

Вариант е да се качвам на покрива, като я мия
        Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база

Коментар

Моя се мие всеки уикенд и нямам такъв проблем.
          Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

На моя го имам тоя проблем само на вратата на водача....но от слънцето уплатнението се е свило по дължина и има цепка от около 1-2 мм....на другите врати и прозорци няма проблем но само с водоструйката е така....при дъжд няма дерт....
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X