Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Santa Fe

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

не съм я започнал тая тема и не мисля аз да я заключвам...
    когато ме лъжат се дразня... не се прави на ощипана девица...

ПС: С Галопер не може да изпревариш и трабант /ако последния е дал пълна газ/!
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Просто всички негови защитничи се опитвате да обясните че като не е добър офроъдър (това мисля е ясно и никой не го коментира) поне е подходящ за ежедневна употреба по асфалтови пътища...Е, не е подходящ, честно казано не вярвах че все още произвеждат такива неща, просто стандартите в автомобилната индустрия се вдигнаха доста, и енергонаситеност на равнището на Москвич 403 ми изглежда абсурдна за 21 век...
      Стига съм писал, и без това отделихме доста време и място за един напълно недостоен автомобил.
      Аз що ли си мисля, че изобщо не става въпрос за защита на един определен модел возило, а по-скоро за правото на всеки един да кара каквото смята за подходящо за себе си, в т.ч. и така презряните "ментета", т.е. машини от типа кросовър, без това непременно да става повод за неласкави оценки за личността му?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
      X