Здравейте трябват ми синхронизатори за 3 -та и 4 - та предавка на Галопера търсих в Инд комерс и в корейските авточасти но само с поръчка 30 дни.Има ли друга алтернатива или втора употреба от някъде.А от Паджеро дали не стават как да разбера.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
Свий
X
-
Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
Здравейте трябват ми синхронизатори за 3 -та и 4 - та предавка на Галопера търсих в Инд комерс и в корейските авточасти но само с поръчка 30 дни.Има ли друга алтернатива или втора употреба от някъде.А от Паджеро дали не стават как да разбера.
Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
Място и хора към които да принадлежи ...Тагове: Няма
-
До: Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
Що не пробваш в сервиза за корейски автомобили на Бистришко шосе (все му забравям името), миналия месец получиха контейнер,л зная, понеже си бях поръчал гарнитури. Питай Владо - 0888561326. За съжаление нямам тел. на склада им.Galoper Exceed V6 3.0 1998 къса база
-
До: Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
Там,там.ВилиКар.Първоначално публикуван от stefanb Преглед на мнениеЩо не пробваш в сервиза за корейски автомобили на Бистришко шосе (все му забравям името), миналия месец получиха контейнер,л зная, понеже си бях поръчал гарнитури. Питай Владо - 0888561326. За съжаление нямам тел. на склада им.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
От: Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
хайде да изтупам темата от праха - някакъв доста нелюбезен чичка от хваления Виликар серзив, ме отряза брутално че нямат и няма и да имат синхронизатори.
Имам проблем между втора и трета скорост, много трудно влиза и яко ме изнервя.
Някакви идеи какво може да се направи по въпроса?Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
-
Освен да смениш синхронизатора с нов, не виждам какво. На втора ръка такива части трудно ще намериш, защото е малко вероятно някой да се предлага разчастена скоростна кутия.Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнение... Някакви идеи какво може да се направи по въпроса?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
така, проверих в инд комерс, цената е 45 лв. срок на доставка 3-4 седмици, според мен ще е минимум месец.
Следващият въпрос е, някой може ли да ми препоръча майстор, който да ми извърши тази смяна, трябва ли да се отваря цялата скорост. кутия, или е по-лесно?Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
-
Ми то е направо без пари. За Нисан Патрул бяха поне двойно по-скъпи и то не от официалния вносител. За съжаление, без сваляне и отваряне на кутията няма как да стане.Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнениетака, проверих в инд комерс, цената е 45 лв. срок на доставка 3-4 седмици, според мен ще е минимум месец.
Следващият въпрос е, някой може ли да ми препоръча майстор, който да ми извърши тази смяна, трябва ли да се отваря цялата скорост. кутия, или е по-лесно?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Поинтересувай се колко ще ти струва труда по смяната в Инд Комерс, повечето неща са им на нормални цени, поне според мен. После търси майстори, че като гледам не е работа за всеки.Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнениетака, проверих в инд комерс, цената е 45 лв. срок на доставка 3-4 седмици, според мен ще е минимум месец.
Следващият въпрос е, някой може ли да ми препоръча майстор, който да ми извърши тази смяна, трябва ли да се отваря цялата скорост. кутия, или е по-лесно?Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база
Коментар
-
ок, ще проверя, въпреки че относно другата ми кола (Соната 2007г.), не съм много доволен от сервиза и обслужването...Първоначално публикуван от VoyagerX Преглед на мнениеПоинтересувай се колко ще ти струва труда по смяната в Инд Комерс, повечето неща са им на нормални цени, поне според мен. После търси майстори, че като гледам не е работа за всеки.
но определено трябва да им я закарам за диагностика най-малкото, че може да се окаже че не ми е проблема и в синхронизаторите.
Като мина през тях, ще пиша какво е станало
Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар