Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
Свий
X
-
Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
Здравейте трябват ми синхронизатори за 3 -та и 4 - та предавка на Галопера търсих в Инд комерс и в корейските авточасти но само с поръчка 30 дни.Има ли друга алтернатива или втора употреба от някъде.А от Паджеро дали не стават как да разбера.
Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
Място и хора към които да принадлежи ...Тагове: Няма
-
До: Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
Що не пробваш в сервиза за корейски автомобили на Бистришко шосе (все му забравям името), миналия месец получиха контейнер,л зная, понеже си бях поръчал гарнитури. Питай Владо - 0888561326. За съжаление нямам тел. на склада им.Galoper Exceed V6 3.0 1998 къса база
-
До: Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
Първоначално публикуван от stefanb Преглед на мнениеЩо не пробваш в сервиза за корейски автомобили на Бистришко шосе (все му забравям името), миналия месец получиха контейнер,л зная, понеже си бях поръчал гарнитури. Питай Владо - 0888561326. За съжаление нямам тел. на склада им.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
От: Синхронизатори за скорости на Галопер от къде
хайде да изтупам темата от праха - някакъв доста нелюбезен чичка от хваления Виликар серзив, ме отряза брутално че нямат и няма и да имат синхронизатори.
Имам проблем между втора и трета скорост, много трудно влиза и яко ме изнервя.
Някакви идеи какво може да се направи по въпроса?Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнение... Някакви идеи какво може да се направи по въпроса?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
така, проверих в инд комерс, цената е 45 лв. срок на доставка 3-4 седмици, според мен ще е минимум месец.
Следващият въпрос е, някой може ли да ми препоръча майстор, който да ми извърши тази смяна, трябва ли да се отваря цялата скорост. кутия, или е по-лесно?Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнениетака, проверих в инд комерс, цената е 45 лв. срок на доставка 3-4 седмици, според мен ще е минимум месец.
Следващият въпрос е, някой може ли да ми препоръча майстор, който да ми извърши тази смяна, трябва ли да се отваря цялата скорост. кутия, или е по-лесно?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнениетака, проверих в инд комерс, цената е 45 лв. срок на доставка 3-4 седмици, според мен ще е минимум месец.
Следващият въпрос е, някой може ли да ми препоръча майстор, който да ми извърши тази смяна, трябва ли да се отваря цялата скорост. кутия, или е по-лесно?Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база
Коментар
-
Първоначално публикуван от VoyagerX Преглед на мнениеПоинтересувай се колко ще ти струва труда по смяната в Инд Комерс, повечето неща са им на нормални цени, поне според мен. После търси майстори, че като гледам не е работа за всеки.
но определено трябва да им я закарам за диагностика най-малкото, че може да се окаже че не ми е проблема и в синхронизаторите.
Като мина през тях, ще пиша какво е станалоHyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар