Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Huyndai Santa Fe 2.4 2001 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Huyndai Santa Fe 2.4 2001 година

Първоначално публикуван от lusan Преглед на мнение
    Теракана е друга работа. миналия уикенд с каравана 5м. и лодка излезе на бавни само с отпускане на съединителя, без да подавам газ.
    моито мнение е че ако 6те се дърпат 2 тона, задължително нещо с бавни. на Теракана му дават заводски 2800.
    трчбва да се вземе и предвид какво пише на табелата на шофйорската врата. за у нас не гледат, но в чужбина е страшно.
    +1! Ако е за теглене - Теракана! Има мощен дизел, бавни, ЛСД на задния диф /май не всичките/, за возене вози нормално, на магистралата няма да си в най-дясната лента!
    Пък и ако се наложи да излезеш извън пътя си е голяма разликата с Санта Фе-то!
    За качеството на изработката - за 110 хил. км. съм сменил една крушка на габарита и някакви тампони отзад за 40 лв.!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от group Преглед на мнение
      Малко от архива я вадя тази тама, ама няма как

Преди всичко - здравейте!!! Изключителен форум

По темата:

Явно не е така.
      Намерих ето това http://www.hyundai-indcommerce.com/b...atid/2/id/117#

И аз живо се интересувам от всякакво инфо за него?

Какво ще кажете и за тази оферта - изглежда ми изгодно, но все пак
      Ще се купува на фирма и ДДС-то ще се вземе - така, че цената става 9к.
      И един конкретен въпрос:
      Може ли спокойно с този паркетник да се дърпа 2т. ремарке?
      И аз от доста време съм се загледал по тази оферта и ми се вижда много примамлива.
      Искам да попитам дали някой е ходил да я види тази кола на живо и, ако да, какви са му впечатленията? Днес бях в София, но за малко и не успях да мина да я видя. Обадих се по телефона, казаха ми, че по колата всичко е наред. Имало само някакви тампони по окачването за смяна и ремонта струвал около 300лв в техния сервиз.
      Освен това ще съм благодарен за съвет дали тази кола ще ми върши работа. Ще се ползва основно като семеен автомобил, но ми се налага да ходя по черни пътища из родопите, което си е офроад . На повечето места, където ходя, стигам без проблем и с леката кола, но падне ли малко снежец или ако има малко кал не смея с колата.
      Благодаря предварително за всички отговори.

Коментар

Ако месечно 1-2 пъти дърпаш няма да е проблем. Ако караш повече офф-роуд,значи си за Теракан. Просто няма смисъл.
        Последно редактирано от Dino; 22-04-09, 19:04.
        Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
        Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
        Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
          Ако месечно 1-2 пъти дърпаш няма да е проблем. Ако караш повече офф-роуд,значи си за Теракан. Просто няма смисъл.
          5-6 пъти в годината ми се налага да излизам извън асфалта, като в повечето случаи пътя е поне чакълиран. Каравани и ремаркета няма да тегля. Както писах, в повечето случаи и с леката кола съм стигал, но има случаи, когато се е налагало да викам познати да ме качат до обекта. По-горе става дума за един Теракан в Индкомерс. Знам че е по-правилен избор, ама на този етап ми е извън финансовите възможности , а и като за всекидневна употреба Фето по ми допада.

Коментар

За твоите нужди Фе-то е по-добрият вариант.
            Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
              За твоите нужди Фе-то е по-добрият вариант.
              Сигурно, макар, че аз моя Теракан го исползвам ежедневно и основно по асвалт, и се чувствам в него по-комфортно отколкото във Фе-то на жената! Ама сигурно е въпрос на навик!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

на Санта Фе 2001г 2.4 му дават тегло на ремарке със спирачки до 2000кг. Ако твоето е толкова наистина /а не по-леко/, не те съветвам да ползваш СФ за тегленето му... Аз тегля значително по-леки колесари с лодки и при потегляне на сериозен баир /например при излизане от водата/ доста се озорва - дори замирисва на съединител...

иначе за каране градско/шосе/магистрала и лек офроуд машината е добра, ако не си "състезателна натура"...

Теракана е по-добре за теглене и черно, обаче цената е х2 все пак... този за 25клв пише, че е катастрофирал, но има още един теракан за 21500лв...

Между другото, колите продавани в оказиона на Хюндай наистина са добри и проверени, освен това предлагат и лизинг - моята също е 2001г, но 2.0СРДИ - беше на 178000 като я взехме и до момента на (207000км) не сме имали никакви сериозни проблеми - дреболии като корозирала клема на акумулатор, смяна на сп. дискове, накладки и т.н. - реално само консумативи и то не много... Преди месец ходих на преглед за ходовата част и няма нищо за смяна... Съединителят в момента е на 70 000км и скоро ще трябва да го сменя... Общо взето не е много добре подбран за модела... Друго слабо място май нямат...

На Галопера за 30 000км смених почти всичко по окачването, а го купих само на 78000км! Т.е. Санта Фе-то е значително по-добре като качество на изработка. Според наш роднина, работещ там, нямат сериозни праблеми докъм 350 000км пробег.

Аз няколко пъти се засилвам да продавам моя (защото обичам промяната), но се отказвам, защото за цената му не се намира нищо близко като здравина, комфорт и възможности...
                За 10-12000лв какво японско ще вземеш, дето поне малко да се доближава до санта фе-то?
                Последно редактирано от Тедо /LJ73/; 23-04-09, 13:08.
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Много благодаря за информацията. Везните вече определено клонят към Фе-то. Малко ме притесняват тези 260000 км, но няма пълно щастие.
                  Ако все пак някой е ходил да види конкретната бройка, ще съм благодарен да чуя мнението му. Макар, че ако е ходил и мнението е положително, може и той да е човека, дето ще ме изпревари .

Коментар

Първоначално публикуван от GeorgeCh Преглед на мнение
                    Много благодаря за информацията. Везните вече определено клонят към Фе-то. Малко ме притесняват тези 260000 км, но няма пълно щастие.
                    Ако все пак някой е ходил да види конкретната бройка, ще съм благодарен да чуя мнението му. Макар, че ако е ходил и мнението е положително, може и той да е човека, дето ще ме изпревари .
                    Здравей колега , преди 2 седмици купух едно Санта фе от инд комерс от магазина им в люлин . Цената беше подобна 10000лв 2002г. 2.4 бензин с газова на 138400км. Колата има външни забележки, но пък като цяло съм очарован от колата. Вече минах 2000км и нямам някъкви проблеми. Та в тази вразка ходих в магазина им в младост да ми правят каското и погледнах тази кола за която говориш. Не съм я пробвал . На външен вид изглежда добре , имам естетсвено дребни забележки по брони и т.н но не е болка за умиране , а и цената мисля е добра. За двигателя не мога да преценя , защото колито които се внасят в България едва ли са на по малко от 200 к така че ... Двигателя е голям и по мое мнение дефорсиран, но и 260 к не са си малко
                    Mazda N1

Коментар

Първоначално публикуван от group Преглед на мнение
                      Малко от архива я вадя тази тама, ама няма как

Преди всичко - здравейте!!! Изключителен форум

По темата:

Явно не е така.
                      Намерих ето това http://www.hyundai-indcommerce.com/b...atid/2/id/117#

И аз живо се интересувам от всякакво инфо за него?

Какво ще кажете и за тази оферта - изглежда ми изгодно, но все пак
                      Ще се купува на фирма и ДДС-то ще се вземе - така, че цената става 9к.
                      И един конкретен въпрос:
                      Може ли спокойно с този паркетник да се дърпа 2т. ремарке?
                      Колега цената на джипа вече е 9000 лв с ддс
                      Mazda N1

Коментар

Koйто го вземе джипа няма да съжалява. Добър е. Видях го и го пробвах. Не скърца не притриса , няма проблеми(видими и чувствени) с кормилната уредба и спирачките.
                        Volkswagen Bora AKL

Коментар

Много съм се навил за тази машинка, но единственият проблем засега са финансите. Явно кризата застигна и нас . В момента съм в процес на събиране на кеш за колата и, ако някой не ме изпревари, се надявам скоро да се похваля с покупка.

Коментар

Колата май е продадена , вече я няма в оказиона на ИНД
                            Mazda N1

Коментар

Първоначално публикуван от marchinov Преглед на мнение
                              Колата май е продадена , вече я няма в оказиона на ИНД
                              И аз това видях. Много ме е яд, но такъв е живота. Ще дебнем друг.

Коментар

Не съжалявай може да е за добро. А и като гледам с какъв темп падат колите може и след някой месец и теракан да вземеш за тия пари
                                Mazda N1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X