Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Туксон 2.0 CRDI 2004г. - Авариен режим 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Туксон 2.0 CRDI 2004г. - Авариен режим 4х4

Привет колеги,
    Положението е следното:
    1. Веднага след контакт и запалване мига непрекъснато символ с 4 колела - какво означава?
    2. Чека свети постоянно - не мога обаче да се свържа с ДВГ-то да видя какво мрънка! Защо още не знам. Всичко друго по автомобила се чете.
    3. Няма ГАЗ. Педала на газта все едно е разкачен. Демонтирах го, проверих го, според мен работи. Буксата към него е изрядна. Може би ЕКУ го изключва. Предположения?
    4. Колата е автоматик - може да се придвижва бавно с оборотите на празен ход.

---------------------------
    Била е в сервиз известно време, закрепили са нещо, движила е два дни и пак същото. Не искат да продължат да търсят. Колата е на приятел и реших да помагам, но станаха доста неизвестните за мен и се надявам на помощ.

Благодаря ви!
    Panda Climbing 4x4 1,2MPI FIRE

От: Тексон 2.0 CRDI 2004г. - Авариен режим 4х4

Уф, сбъркал съм в заглавието вместо Туксон съм писал Тексон. Моля да ме извините, не намирам начин да го коригирам, затова моля модератор да направи корекцията.

Коментар

От: Тексон 2.0 CRDI 2004г. - Авариен режим 4х4

Обслужвана ли е колата скоро, смяна течности и т.н. ?

Коментар

От: Туксон 2.0 CRDI 2004г. - Авариен режим 4х4

Едва ли скоро е обслужвана. От няколко месеца е при него и затова време не е карана защото е невъзможно общо взето.

Така и не успявам да се свържа с ЕКУ. Интересното е обаче че в мултимедията успях някак си да прочета повечето датчици. Има и още нещо странно, защо предпазителя през който се захранва осветлението в купето, захранва и диагностичния куплунг? Така ли е и при вас?
        След доста бърникане успях по някакъв начин да изгася лампата с четерите колела - нещо се ресетна но не знам какво. Появи се педала на газта и в момента освен че свети чека, колата се държи нормално. За мен това наистина означава че има проблем с 4х4 системата. Кога обаче мига тази лампа?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X