Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Основен ремонт на двигател Хюндай туксон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Основен ремонт на двигател Хюндай туксон

Здравейте колеги, някой скоро правил ли е ремонт на дизеловия двигател 140 к.с. и каква цена е платил за части и шлайф. Въпроса ми е да се подготвя психо-физически.

От: Основен ремонт на двигател Хюндай туксон

Имам останали биели, К.В.,маслена помпа,картер....

Коментар

Зависи какво точно ще правиш. На Санта фе- то 2.2 ,155 к.с правих следното преди месец- набиване на ризи и хонинг- 300 лева, лагери -основни и биелни 530 лева, бутала, сегменти, маслена помпа, водна помпа, ангренаж комплект, гарнитури -1550 лева, проверка и ремонт глава - 230 лева. Колянов вал -930 лева.Труда от мен.
      Хюндай Санта фе 2,2, АК; Форд с-мах 2.0, РСК; Форд Транзит; Киа Соренто

Коментар

Първоначално публикуван от aleksna Преглед на мнение
        Зависи какво точно ще правиш. На Санта фе- то 2.2 ,155 к.с правих следното преди месец- набиване на ризи и хонинг- 300 лева, лагери -основни и биелни 530 лева, бутала, сегменти, маслена помпа, водна помпа, ангренаж комплект, гарнитури -1550 лева, проверка и ремонт глава - 230 лева. Колянов вал -930 лева.Труда от мен.
        Мале над 3500 си дал,нямаше ли да е по ефтино да вземеш друг двигател,това ако беше и дал пари за работа цената отиваше към половин автомобил.
        0 8 76 36 8 542

Коментар

Здравейте, цените които аз намирам двигател са около 2000лв. тов е на първо четене разбира се. Но моя двигател е по стар

Коментар

Щеше да е добре, но втора употреба, без гаранция какво купувам, най - ниската цена беше 3000 лева, отделно промяната на регистрация заради сменен двигател. А ако трябваше да плащам и труд, щях да си купя чисто нов двигател.
            Хюндай Санта фе 2,2, АК; Форд с-мах 2.0, РСК; Форд Транзит; Киа Соренто

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X