Здравейте от една седмица съм собственик на Теракан 2005 163к автомат, когато го копувах бях на ясно че трябва да се правят дюзи Джамбазина ми каза че има 1 диуза за правене и ще я оправи тои купих колата върви без проблеми, преди да направи диузата светеше чека колата палеше и вървеше закарахме я на майстор и беше оправена до днес ,днес отидох да си вадя ключ че съм само с един но такъв ефтин само за вратите но се улисах и помъчих да запаля колата с новият ефтин ключ,запалих с оригиналния и потеглих и пак се появи старото тракане в мотора и започна да пуши черно от ауспуха когато подам рязко газ , колата пали лесно не свети чека ,закарах я в сервиза на Хюндай във Пловдив до липхера на диагностика там ми казаха че пак втора дюза дала грешка и абс не ми го намира ,попитах за сервиз за дюзи насочи ме каде да отида но ми каза пак да отида след три дни да е покарам така малко и после да е закачи отново на компа та молбата
ми е за вашето мнение, и съвети това ми е първи дизел и джип и автоматик, колата ми харесва и съм на ясно че трябва да се хвалят пари няма как ,ако има и някои колега от Пловдив да даде 1 рамо ще съм благодарен
ми е за вашето мнение, и съвети това ми е първи дизел и джип и автоматик, колата ми харесва и съм на ясно че трябва да се хвалят пари няма как ,ако има и някои колега от Пловдив да даде 1 рамо ще съм благодарен
Коментар