Обява

Свий
Няма добавени обяви.

смяна на съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• смяна на съединител

Здравейте колеги,става дума за Санта фе 2000 crdi, 125к.с.,2005г.Днес реших да започна да разглабям колата,моля за съвет от колеги,които са го правили.Въпросите ми са:как излизат двете полуоски,скоростната и раздатъчната кутии заедно ли се свалят,има една греда/П–образна/за която са хванати носачите и тампоните на кутията,необходимо ли е да я сваля.Нещо ако има други неща,моля споделете

От: смяна на съединител

https://partsouq.com

Коментар

Да опиша с две думи как се справих.Направих стойка за двигателя и количка с крик за скоростната кутия,с тия приспособления лесно разделих кутията от двигателя.Магерето /гредата/ не се маха,кутията си ляга върху гредата.Преди това с помощта на щанга извадих полуоските.Свалих и раздатката за да ми бъде по-лесно с кутията.Сега очаквам да пристигнат маховика и съединителя и всичко започва по обратния ред.

Коментар

Отново проблем.Взех новите части,но се оказа,че притискателния диск и аксиалния лагер не са такъв тип.Новия диск действа на опън,а на мен ми е небходим на натиск,като гледам маховика би трябвало да стане.Става въпрос за комплект съединител с твърд маховик.Преди време разисквахме тема за замяна на демферен маховик с твърд,но при мен се разминаха нещата.Някой ако знае от къде да си поръчам правилните части,моля да пише.

Коментар

Ако искаш ми изпрати номера на рамата на ЛС и ще видя какво може да се направи.
          Иначе това е темата ми тук във форума.
          http://www.nakladkibg.com
          накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Не можах да мина на твърд маховик.Взех комплект съединител с демферен маховик и всичко се оправи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X