Здравейте колеги! Купих си Тераккан 2003 г направих цялостно обслужване ремъци, ролки, филтри масла и т.н Но след няколко седмици почна да светва чека.Когато подам газта след 2000 оборота и ако не си махна крака от газта в продължение на 20 30 секунди, и колата влиза в авариен режим, и изгасва. Не могат да открият проблема. Първо ми казаха , че е от датчика на спирачният педал (датчик стоп сигнала) ,който го смених и пак ми светва чека.Ако може да ме посъветвате ! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Светва чек лампа на Терракан 2003г 150кс
Свий
X
-
От: Светва чек лампа на Терракан 2003г 150кс
В голямата тема за теракан-а имаше мнение,че когато дадеш повечко газ ,но горивният филтър е задръстен и не стига гориво влиза в авариен.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеА каква е записаната грешка?Последно редактирано от Terracan93; 30-04-18, 18:56.
Коментар
-
Според братушките- заминала ГНП и стружки в системата.Следва нова помпа, ремонт дюзи, смяна филтър, почистване резервоар, горивопроводи и рампа.Това с комплексното почистване е задължително, за да не убиеш новата помпа!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Здравей колега. Кодовете говорят за проблем с дюзи-рециклират се и 4те-има много писано по въпроса. Не е задължително да има стружки в системата-проверява се с магнит , като излееш нафтата от филтъра.
Коментар
-
Скоро пихме кафе с началника на един от официалните сервизи на Hundai , заговорихме се за пустите му теракански дюзи и горивни системи, той ми спомена, чe като цяло имало някаква партида или серия Теракани, които били по податливи на проблеми с горивната система.Можело да се разбере по VIN-номера , та да имаш и това предвид в разрешаването на проблема.Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Няма вече Диско,няма вече Pinz...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Terracan93 Преглед на мнениеДнес напраеиха диагностика на дюзите ,и 4 те дюзи са умрели но за късмет нямало струшка и ще се рециклират дюзите....
В кой сервиз?
Как правиха диагностика, какви грешки даде?
И как установиха, че няма стружки?
И не на последно място цени за интервенциитеHYUNDAI TERRACAN 2.9 CRDI ,05 163hp
VW PASSAT 1.9 TDI AFN ,98 110hp
Няма да е все така!
Нула две осмици 724 пет едно пет 1
Коментар
-
Не съм механник и не съм запознат много със нещтата но ще ви обясня подробно след като науча всичко. Един приятел работи в сервиз обл.шумен село Ясенково , притежават модерни машини и оправят всякакви дюзи помпи.Той дживи нещата в момента и ми каза , 4 те дюзи са били за рециклиране. Но не са ми казали точно какви са били проблемите на дюзите след като науча всичко ще ви информирам .
Коментар
-
Първоначално публикуван от vaso22 Преглед на мнениеНяма такова нещо. ВСИЧКИ са податливи на проблеми с горивната система.
Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Няма вече Диско,няма вече Pinz...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар