Здравейте колеги и честита баба марта. Та да ви раскажа за моя проблем,става въпрос за Хюндай Туксон 2005г. дизел 113 коня преди 6 месеца една сутрин въртя мига лампата на имобилайзера и няма палене,закачих го с въже и го закарах на специалист който му смени някъкъв модул на имобилайзера срещу 140 лева дадеми и пин кода да го пазя и така до преди един месец.Започна да прави същият проблем но само едно не разбирам защо като го бутна 30 сантиметра и лампата гасне и веднага пали и цял ден може и седмица си пали от раз като запецне отново го бутна или дръпна и пали??? Предварително Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колеги помощ за Туксон
Свий
X
-
От: Колеги помощ
Първоначално публикуван от borislaw71 Преглед на мнениеЗащо тогава ми свети имобилайзера на стартер акато го бутна касне и си пали
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеПробвай с друг хубав акумулатор.Като ти направи номера тогава смени акумулаторите и пробвай.
Коментар
-
Първоначално публикуван от borislaw71 Преглед на мнениеАкомолатора е на 8 месеца и върти яко
Коментар
-
От: Колеги помощ за Туксон
borislaw71 Проверил ли си помпата и дюзите как са? Аз имах проблем с гаснене в движение, оказа се обратна нафта на една от дюзите, смених 4те и се оправи. Тази система на бош е много дураоустойчива, но си иска профилактика от време на време.
Няма ли някой съфорумник около теб с диагностика?
Hyundai SantaFe AWD 2.4 146hp 2002
Коментар
-
От: Колеги помощ за Туксон
Първоначално публикуван от mecho_gruh Преглед на мнениеborislaw71 Проверил ли си помпата и дюзите как са? Аз имах проблем с гаснене в движение, оказа се обратна нафта на една от дюзите, смених 4те и се оправи. Тази система на бош е много дураоустойчива, но си иска профилактика от време на време.
Няма ли някой съфорумник около теб с диагностика?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар