Обява

Свий
Няма добавени обяви.

раздатъчна кутия на hyundai -

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• раздатъчна кутия на hyundai -

Здравейте на всички преди две седмиц си купих hyundai tucson 2.0 - 112 конски сили, ръчни, когато превключва на 2 или 3 скорост първоначално като набира скоростта се чува някакъв шум като чели има някаква перка,как да го опиша нещо като пластмасова капачка малко се чува на 4 скорост,преди 4 дни я обслужих напълно масло,филтри и др.във hyundai сервиз, от там ми казаха че може да е от раздатъчната кутия отвориха го и  маслото било малко под границата след което доляха,казаха ми че съединителя е за смяна и можело да изчезне шума или да намалее,ако няма ефект трябвало да се смени раздатката и ми казаха,че струва хиляди лева.Много ви моля колеги помогнете,дайте ми съвет,колата е много запазена първият ми джип не искам да се разделям с него,но ще мога ли да я поддържам,след като ми казаха хиляди лева се сринах помогнете моля ви.

От: раздатъчна кутия на hyundai -

Здравей колега. Без да съм карал Туксон - от обща култура - нямаш ли представа кога съединител е за смяна и как се проверява ? Това със гадаенето и смяната на неща /за сметка на клиента/на метода проба-грешка в официалните сервизи отдавна съм престанал да им обръщам внимание. Потърси за консултация и други хора и изясни къде точно е проблема,иначе влизаш в спирала на постоянно наливане на пари и ставаш донор на разни самозвани майстори. Дай си малко труд и опиши по ясно нещата и предполагам , че ще получиш компетентен отговор тук , от колеги , които са запознати с модела.

Коментар

Ако говориш за ИНД комерс София - бягай далеч! Смени си маслата в диф, раздатка и скорости. Погледни висящия лагер как е, да не е прокъсан и от гумата да се чуват странни шумове.
      Успех
      Hyundai SantaFe AWD 2.4 146hp 2002

Коментар

Здравейте колега сигурну вие ми звъняхте за раздатката та както и на вас обясних нека и колегите да знаят за същият проблем който имам и аз . Свалих скорости раздатка и съедините цепих скорости и раздатка всичко свети. Качих нов съединител комплект ново масло раздатка и скорости същата история тракането продължи.Купих друга раздатка качих я същата история. Свалих кардана същата история, и реших да карам до като нещо се счупи е карам вече над 2000 километра нито усилва нито намаля и продължавам да карам докато БЕЛЕЖИ та като БЕЛЕЖИ незабавно ще пиша какво е,Абе да сме здрави тва е важно и успех на всички...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X