Здравейте наскоро си купих санта-фе 2.0 дизел 2003г. Може ли да ми кажете с какво масло е добре да се кара? И да попитам за 2 поблема. При по-висока скорост волана започва да тресе,но колата не дърпа на никъде от какво може да е?И другото като дам газ се чува на моменти нещо като плацикане на вода отпред.От какво може да е? И третият ми въпрос е от къде е най-добре да си поръчам ремъци/ролки и така нататък и какво точно да сменя за първоначалото обслужване.Да добавя и ,че е автоматик.Автоматика работи добре за сега трябва ли да му сменям маслото?
Мерси предварително.
Мерси предварително.
Пълен комплект ремъци/роли от интернет от някъде може ли да се поръча? Иначе мотора не пуши отзад въобще и работи доста стабилно на празен ход стрелката на оборотите не мърда.Поне за сега не съм забелязал да има нещо по мотора и кутията.Доста плавно сменя скоростите без удъри и подобни,но на дупки леко похлопване се чува отпред сигурно някой носач е тръгнал поне така ми звучи,че другата ми кола а4 б5 там е голям филм с носачите,които са 8 и тоя звук съм го слушал доста
Коментар