Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кори под двигател Санта Фе 1 2.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кори под двигател Санта Фе 1 2.7

Здравейте,

Понеже моята кола няма кори под двигател и искам да сложа (че онзи ден малко се катерих по едни хълмове, където на места имаше нещо като път..после не точно ...и на места чакъл, на други места имаше парчета от тухли, на други просто дълбока кал (за подобен тип паркетник, не за истинска офф роуд машина, но колата се справи добре, но идеята ми е да предпазя раздатка, картер, кутия и т.н., че на места превърташе гумите и мяташе в различни страни кал, камъни и т.н.).

Идеята ми е от къде да се вземат за модела точно такава/такива кори и как се слагат, понеже не видях да има определени дупки за закачане.
    В нета като напиша за първото поколение ми излизат на няколко места кори на 2 части (лява и дясна) , за тези след 2006 излиза една цяла част.
    Цената на пластамасите която излиза в много от магазините като Ем комплект и други е по около 20 лв на парче, което е добре, но не съм сигурен дали тези кори за точно за тази цел. Втора употреба за момента само на тези след 2006 намерих, но не и за първото поколение Санта ФЕ.
    Ако е някой е правил тази манипулация, ще помоля да даде снимка как изглежда.

От: Кори под двигател Санта Фе 1 2.7

На моя, който е същия модел, кората е една, пластмасова и се хваща с н на брой болта направо за купето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X