Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спряха чистачките и пръскалките?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спряха чистачките и пръскалките?

Аз продължавам да съм на мнение, че проблема е другаде... за бушона имам предвид. Иначе за движанието на самите чистачки му изтървах вече края какво беше (кога тръгнали, кога спрели).
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Не е електрически проблема...проверено. По-горе описах при предното разглабяне какво се оказа. Ако е електрически, след смазването и раздвижването, нямаше да работят седмица.
      ....!

Коментар

Сега бушона изгорял ли е?
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Не зная колега Божурище , но никога не съм имал твоите проблеми със замръзване , механизма честно казано не съм го отварял и смазвал , но и при най големите студове не ми е създавал никакви проблеми. Понеже съм на принципа "работи ли , не пипай" ,дори и профилактично не мисля да го отварям. Проблема при теб /поне според мен / е в недостатъчната изолация от външните фактори-вода и друга мръсотия. По -скоро си мисля дали не е възможно да изолираш тези неща допълнително - пък дори и с нещо като найлонов чувал да са завити.

Коментар

Да де, ама аз така смених раменете. Когато се разтропа системата след почистване работи, но по-големият луфт и отпуснатата гума на уплътненията пускат вода, после ръждичка. А възможно ли е ел.мотора да не дава контакт?
            Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

И аз това си мисля - по скоро буксата да прави проблеми.

Коментар

Мерил съм и съм тествал системата с мултицет. Самите лостове вътре се движат супер трудни, нори с гаечен ключ когато ги раздвижвам, независимо, че не съм откачил рамото от мотора, който прави и допълнително съпротивление. Уикенда ще е слънчево, ще разглобя, почиствам и смазвам, като ще снимам видео да ви покажа какво имам предвид.
                ....!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X