Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hyundai Santa Fe 2013-2015: Разлики между EDM и USDM?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Hyundai Santa Fe 2013-2015: Разлики между EDM и USDM?

Здравейте колеги,

От доста време не съм писал тук, но май дойде ред да се допитам до опита ви.
    Накратко, обмислям покупката на семеен SUV и една от опциите ми за момента е Hyundai Santa Fe 2013-2015. Имам близък приятел(механик), който внася автомобили от Щатите, наскоро си докара точно такава машинка и започнах да се замислям за възможност да се сдобия и аз с USA версията на Santa Fe. Разбира се, една от най-важните дилеми пред мен са доколко лесна е поддръжката на US модел в Европа, респективно доколко са значителни разликите между US (USDM) и EU (EDM) версиите на тези автомобили. Разтърсих се в ревюта и Европейски сайтове и започвам да формирам някакво мнение, но ми се искаше да се допитам и до опита и познанията на други колеги. Има ли някакви по-значителни различия между двете версии, респективно доколко добре обезпечени са резервните части (надявам се няма да се налага чакане на доставки от Щатите) тук. Благодаря предварително на отзовалите се, надявам се темата да бъде полезна и за други колеги.

От: Hyundai Santa Fe 2013-2015: Разлики между EDM и USDM?

Тъкмо си говорих с приятел работещ в ИНД и най-вероятно ще имаш проблеми с резервните части в Европа. Дори конекторите по разни релета се различавали! Не говаря за абсолютно всичко, но като правиш планове си представи доставка по Ибей и чакане за доставка!
    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

От: Hyundai Santa Fe 2013-2015: Разлики между EDM и USDM?

Благодаря за мнението! Не изключвам такъв "сценарий", честно казано нещо подобно и очаквам. Чукнах едно търсене в момента из БГ сайтовете и май не видях бензинка, която да НЕ Е американски модел, т.е. тук май се предлагат само дизеловите агрегати. А и май е още раничко за точно тези модели да са добре разпространени, за да очаквам повече мнения по темата ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X