Колеги моля да ми помогнете От скоро имам Санта Фе и днес разбрах,че не ми работят светлините за мъгла задни копчето светва като го натисна,крушките са здрави и не знам не свети и това е!Знам,че се пускат с фаровете друго има ли?Да търся ама реле ли, бушон ли, някакви идей Лека вечер
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Здравейте,имам питане за задни светлини за мъгла на Санта Фе 2006Г
Свий
X
-
От: Здравейте,имам питане за задни светлини за мъгла на Санта Фе 2006Г
Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнениеКолега, първо вижте бушоните! Останалото е стрелба в тъмното!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tsb_bg Преглед на мнениеНе знам дали тизи модел се предлага там, но случайно колата да е внос от САЩ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от m@rto Преглед на мнениеБлагодаря за отговорите,не нее внос от САЩ от Германия! Днес проверих с предните не стана Бушоните при двигателя са здрави,трябва да има други някъде!
TUSCON_бушони.pdf________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениекачвам страниците от ръководството на Тусона, предполагам е същото, пише че за предните сетлини за мъгла е отпред бушона, а за задните в купето
[ATTACH]856004[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално публикуван от m@rto Преглед на мнениеПри педалите в ляво?развиват се едни рапидки? Много благодаря за инфото !________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар