Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с детонационен датчик на Hyundai Santa fe I 2000, 2.4, 4WD, 146hp, 4x4,

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с детонационен датчик на Hyundai Santa fe I 2000, 2.4, 4WD, 146hp, 4x4,

Здравейте колеги
    Карам Santa fe 2.4 4х4 146 2001г от 5 месеца, сложих и газова уредба TOMASETTO - STAG 200 и се получиха следните проблеми: Check светка и изгася когато си поиска, например когато я карам в градски условия не свети, когато тръгна на дълго святка след 20-30 км преход после като мина на градско и покарам малко изгасва. Ходих на доктор и грешките които натрупва са две, едната не запомних кода е за бедна горивна смес а втората която ме претеснява повече е с код 0325 (knock sensor ). Даите препоръки Моля. Имам предвид да сменям ли датчика за детонации или не, да ходя пак при газаджията да ми обогати сместа или не. абе с две думи дайте ми съвет. Благодаря.

П.П Изключих газта и покарах 2-3 дни само на бензин и грешката за детонационния датчик пак се появи(код 0325 ). Някой знае ли къде се намира този датчик. Нещо като схема или пък някакво обяснение. Благодаря предварително

От: Проблем с детонационен датчик на Hyundai Santa fe I 2000, 2.4, 4WD, 146hp, 4x4,

По принцип се слага на блока близо до главата между 2 и 3 цилиндър, там го търси.Сега конструктивно отпред или отзад на блока всеки производител си решава.

Коментар

От: Проблем с детонационен датчик на Hyundai Santa fe I 2000, 2.4, 4WD, 146hp, 4x4,

Ако ползваш руски -моля
      http://www.hyundai-remont.ru/santa-fe/194.htm
      Успех!
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X