Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дюзи за теракан - ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: дюзи за теракан - ремонт

Горивния филтър можеш да провериш като излееш съдържанието и сложиш магнит. Като провериш , ще видиш има ли или не. При положение , че няма и си го сменял скоро , не виждам причина да се сменя. Ползвайте филтрите на Делфи , за да нямате неприятности.Имам предвид пластмасова чашка и тогава с магнита.

Коментар

Ясно. Благодаря за съветите. Да сте живи и здрави

Коментар

Първоначално публикуван от vaso22 Преглед на мнение
        Някой може ли да препоръча човек или сервиз в София за рециклиране с добро съотношение цена/качество?
        За съжаление сервизите с оборудване за ремонт на Делфи не са много, броят се на пръстите на едната ръка, че даже и остават пръсти.
        Иначе, повечето сервизи не е проблем да ти свалят дюзите и да ги пратят за ремонт в сервизите Делфи.

Коментар

А има ли значение коя дюза на кой цилиндър е? Т.е. трябва ли да се бележат по някакъв начин?

Коментар

По принцип руснаците и австралийците казват , че е хубаво да се слага дюзата на цилиндъра , на който е била. Други /от същите форуми/ казват , че няма значение и , че след определени километри ECU -то си ги адаптира. Аз лично бих си ги белязал. Друга подробност е , че при ремонта на механичната им част не е необходимо генерирането на нов код на дюзите. Силно препоръчително е да се ремонтират и четирите.

Коментар

Ясно. Това за кодовете и аз съм го чувал. И да - 4-те мисля да рециклирам. Иначе ми дава грешка само на втори цилиндър
              Отново благодаря

Коментар

Колеги, някой има ли впечатления от сервиз Дизелор относно рециклиране на дюзи?
                П. С. Дават 12 месеца гаранция
                Сега като чета май не са добри отзивите. Моля за мнение
                Последно редактирано от vaso22; 18-01-16, 10:45.

Коментар

И ако за тези 12 месеца измина 100 000 км., пак ли са в гаранция! Колега, това сериозно ли е според вас? Това са думи на вятъра!!!
                  Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                  0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Колега Жоро.Нека не даваме прибързани заключения. Аз , откакто ремонтирах моите , до сега нямам проблеми. При положение , че самата фирма Делфи ги смята за консуматив /гарантирани около 90 000 км. пробег/ горните разсъждения са несериозни. Моето мнение е , че няма нужда от чисто нови , при положение , че механичната част подлежи на ремонт/ рем. комплекта си е на Делфи/.

Коментар

Да. И аз така мисля. По-скоро е несериозно да изминаваш по 274 км/ден (което прави 100 000км/година)
                      Не и с тази кола. Както и да е. Моя майстор се зае с проблема. Дюзите евентуално ще ги рециклира Иван от гара Яна. Дано всичко мине гладко

Коментар

Колеги, тук не искам да накарам когото и да било да си купува нови! Нервирам се от разни "майстори" даващи гаранция на думи и после от девет извора ти носят вода за да се отметнат от "гаранцията". Гореказаното е направено с цел да не се заблуждавате от гаранция, защото такава е трудно да се докаже, а просто се удължава живота на съществуващите дюзи, но километрите изминати с такива дюзи е число неизвестно! Обикновено периода е дълъг и хората са доволни, но има и обратната ситуация.
                        Друг е въпроса, че на смяната на клапанчето му викате рециклиране, това е несериозно!
                        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Такааааааа. И аз да се "похваля"
                          Ремонт на 4 дюзи с всичките му галимации там плюс горивен филтър - 1318.10лв
                          Информация от преди 10 мин.
                          Още не съм я взел и нямам впечатления. Дано всичко е наред

Коментар

След като я вземеш я покарай душмански , за да си проличи , ако нещо не е на ред.Пък после Натиснете снимката за да я уголемите

Име:68127701_tancuyuschiy_gruzin.gif
Прегледи:4
Размер:78.5 КБ
ID:5699404

Коментар

Дано да са кючеци, а да няма олеле

Коментар

Ха честито! Какво Подменяха ли ти елементи? Къде в крайан сметка се реши да ремонтираш, на Симеоновско ли? Гаранция дадоха ли ти?
                                ....!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X