Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малки несгоди с Hyundai galloper

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малки несгоди с Hyundai galloper

Здравейте колеги четах доста във форума но за 10тина дена не успях да го прочета целия Извинявам се ако някъде е писано и не съм го намерил. Та на темата, имам странното усещане че всяка гума иска да тръгне в различна посока, говоря за предните. Бях на маистор и остана да сменя само тампон на горен носач. От ремонт на ремонт по зле съава. Ако има някой от бургас които да прежали време да се видим да почерпя да ме посъветва ще съм благодарен. Имам го от месец и ми е първи джип и съм малко на вие с 4х4

От: Малки незгоди с Hyundai galloper

Как ти се появи това усещане ? На реглаж ходи ли ?

Коментар

От горе не са ли реглажни фтулки с резби?
      Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
      Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
      Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
      Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Усещането се появи след смяна на хебел и шарнири на долен носач. Утре е на смяна на тампон на горен носач и после стенд. Горе нямам идея какви са втулките. Майстора ми е добър но прави само коли и джиповете не ги отбира въпреки че е много старателен и акуратен.

Коментар

На горните носачи са обикновени селенови втулки,не са реглажни.Хубаво е да се сменят и двете,ако въобще става въпрос за тях. И е нормално след смяна на хебел и шарнири да се държи неадекватно.

Снимай моля те разпечатката от стенда,че ми е интересно как работят колегите!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Не се шашкай преди реглажа !

Коментар

Втулките намерих за паджеро,казаха че стават. Ще снимам и каквото друго мога зя да може ако на някой му потрябва да види. Има и друго от ляво се чува шум все едно има под калникя някакава празна пластмасовакутия която не е захваната никаде и си се лангърка свободно. От ходовата маст ли е или под таблото има нещо подобно?

Коментар

На горните носачи се оказаха едни смотани втулки с гресьорки от външната страна които не са като на паджеро и не мога да намеря.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:изтеглен файл (3).jpg
Прегледи:2
Размер:3.9 КБ
ID:5698150 а на мен ми пратиха Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images (6).jpg
Размер:3.9 КБ
ID:5698151 . Кажете един майстор в Бургас който разбира от 4х4.

Коментар

Сагата продължава, втулки за горен носач няма изглежда никъде. Никой ли не се е сблъсквал до сега с тия втулки????? да сменям носача заради едни глупави гумички ми се струва скъпо. Ако някой може да помогне с акъл ще съм му благодарен.

Коментар

Благодаря на всички за помощта. Казвам на другите като мен да не си блъскат главата сменя се целият носач защото не е сигурно кое е заминало втулка ос или носача на който се завива втулката. Ако някой се интересува от по евтини части да пита има от 100, 170, 360лв. сега предницата ми е нацяло нова и проблем пак има не могат да я докарат на стенда пластините не стигат да компенсират разкрачването и проблема си остана макар и в по лек вариант.

Бях обещал да кача разпечатка от стенда ето я и нея.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Scan0002 (2).jpg
Размер:63.6 КБ
ID:5700006

П.С. сега понякога трудно включва скоростите при понижаване 3та, при повишаване 3та и 4та .
                    Последно редактирано от Stefoto106; 28-01-16, 10:42. Причина: Забравих да допълня

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Scan0002 (2).jpg
Размер:63.6 КБ
ID:5700003

Коментар

Страничните наклони са добре,нищо че са извън толерансите.Не ги мисли. Обаче-разликата в надлъжните е голяма(прави ли опити да бяга в дясно)!?Там където левия е на 2.08,трябва и десния да е приблизително толкова. Може да намалят и левия,,въпроса е да са максимално еднакви като стойности!
                        088пет722пет99

Коментар

Почна да не включва скоростите след реглажа ли ?

Коментар

От: Малки несгоди с Hyundai galloper

Отговорът на въпроса ми това защо е в червеното а не в зеленият диапазон, беше изправени сме пред дилема този наклон или онзи натегнахме торсиона това е максимума което можем да направим махнахме пластините но не можаха да компенсират.

Не, ден два преди това. Включва но трудно все едно нещо пречи на лоста да си застане на мястото.
                            Последно редактирано от Stefoto106; 28-01-16, 12:43.

Коментар

От: Малки несгоди с Hyundai galloper

Ясно,и в Бургас ги мързи! Благодаря за разпечатката!
                              088пет722пет99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X