Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Starex блокаж на деференцияла ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Starex блокаж на деференцияла ?

Здравейте,
    от скоро съм собстевеник на Старекс, 2,4 бензин, 4х4.

Като пълен новобранец в оф-роуда (с автомобили) реших да пробвам възможностите му в Родопите.
    Приятно съм поразен от резултатите. Макар и дълъг , Хундайчето премина впечатляващи предизвикателства, до като не "легна на корем" в едни коловози, където остана безпомощно.

Породи се въпроса : има ли блокаж на деференциала / дефенциялите ?

От: Starex блокаж на деференцияла ?

Ако има блокаж, ще имаш копчета за него. Имаш ли копчета? Имаш ли втори лост? Какво пише на него ако имаш?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И легнеш ли по корем да ти поовиснат гумите това с блокажите е малко спорна топка.

Коментар

Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнение
        И легнеш ли по корем да ти поовиснат гумите това с блокажите е малко спорна топка.
        Не е хич спорна - по корем помага само лопатата или дърпане. Човека просто пита дали има или няма блокажи.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Съдейки по външния вид(това си е просто бусче)-надали има блокажи, в смисъла който влагаме тук.
          И да има нещо подобно-това ще е да стиска спирачките на буксуващото колело, командвано естествено от електроника.
          Тази машинка няма място в коловозите, не знам с какво сърце са я закарали там...

А истинския блокаж помага и при коловози, стига да не са много дълги,или прекалено дълбоки.
          Който кара знае.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Това чудо е с 4х4 дериват на Делика, която пък е родниан на Паджеро - до колко е верно това и? И какви гуми може да развърти дизеловото моторче с повечето коне (140 мисля беше) - я да посъберем повече инфо, че нещо ми минават някакви нездрави помисли за еднообемна машина за разходки...
            В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Ми...не е точно така...При дизеловите варианти,мотора е познатия 2,5ЦРДИ от Соренто,съответно СК и РК,за моделите 4х4.Релно е Соренто 2003-2007 с бусова къщичка...При бензиновите-също...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Не е хич спорна - по корем помага само лопатата или дърпане. Човека просто пита дали има или няма блокажи.
                Това е истината ...Тойотата като има блокаж на задния мост що копах 50 минути да я извадя Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_7376.jpg
Прегледи:2
Размер:146.8 КБ
ID:5706701 ...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-03eb393fa3d5d923bd1a83196cc08ec591cfd7fcc95936571459a94352c4b4a3-V.jpg
Прегледи:1
Размер:87.9 КБ
ID:5706702...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_7378.jpg
Прегледи:1
Размер:117.1 КБ
ID:5706703
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X