Става дума за колата от подписа ми. Имам някакво омасляване на тампона на някаква щанга на предна дясна гума. Днес го видях, а утре ще пътувам, та да питам каво е и опасно ли е. Иначе няма следи по асвалта при престой. Снимката е правена от задната страна на гумата при навит пълен ляв. Нямам загуба на масло от мотора или хидравликата. Та от къде е дошло това.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Омасляване на един тампон.
Свий
X
-
От: Омасляване на един тампон.
Ами както казах, двигателното масло не е с намаляло ниво, както и хидравличната течност.
А този маншон вътре с течност ли е, та да е възможно теча да е от него. Мога ли да карам така известно време или смяната трябва да е незабавна. Просто днес го видях, утре съм на път (110 км. магистрално в едната посока) и къде сега да търся майстори. Кой знае колко време карам така. Омазаното и по другите чаркове около него сигурно е от пръскането...ако маншона е с течност и е скъсан. Гледах и маслото в АСК- все толкова си му е било нивото, при еднакъв тип на мерене, колкото и за меренето да си има начин.SUV
Коментар
-
От: Омасляване на един тампон.
Грес, карай смело, то станалото вече е станало, ново каре след нова година.
Но пък може и да се спаси ако не е влязла вода вътре.
ПП. Може да е и от семеринг на скоростна кутия, та за всеки случай провери нивото на маслото в скоростите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар