Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Омасляване на един тампон.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Омасляване на един тампон.

Става дума за колата от подписа ми. Имам някакво омасляване на тампона на някаква щанга на предна дясна гума. Днес го видях, а утре ще пътувам, та да питам каво е и опасно ли е. Иначе няма следи по асвалта при престой. Снимката е правена от задната страна на гумата при навит пълен ляв. Нямам загуба на масло от мотора или хидравликата. Та от къде е дошло това.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151223_132359.jpg
Прегледи:1
Размер:92.3 КБ
ID:6105087
    SUV

От: Омасляване на един тампон.

Омазаното е маншон на полуоска. Или е скъсан/пробит или теч на масло отнякъде в/у него.
    Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Ами както казах, двигателното масло не е с намаляло ниво, както и хидравличната течност.
      А този маншон вътре с течност ли е, та да е възможно теча да е от него. Мога ли да карам така известно време или смяната трябва да е незабавна. Просто днес го видях, утре съм на път (110 км. магистрално в едната посока) и къде сега да търся майстори. Кой знае колко време карам така. Омазаното и по другите чаркове около него сигурно е от пръскането...ако маншона е с течност и е скъсан. Гледах и маслото в АСК- все толкова си му е било нивото, при еднакъв тип на мерене, колкото и за меренето да си има начин.
      SUV

Коментар

Грес, карай смело, то станалото вече е станало, ново каре след нова година.
        Но пък може и да се спаси ако не е влязла вода вътре.

ПП. Може да е и от семеринг на скоростна кутия, та за всеки случай провери нивото на маслото в скоростите.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ясно
          SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X