Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля имам Галопер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се похваля имам Галопер

Първоначално публикуван от Vmax Преглед на мнение
    Днес си купих малко масла,за смяна,обаче взех за дифовете 80W-90 Castrol,незнам обаче дали ще стане за задния диференциал с ЛСД ??? Иначе за раздатката взех 75W-90,за мотора 15-40 Total,а за скоростите Dextron III,но най-ме притеснява това,за задния диф.Ако знаете и искате да помогнете,кажете дали съм сбъркал с избора.Някой ще кажат,не задавай въпроси а отиди в сервиз,но обичам да си "рова" по колата аз (поне това което мога) А най-големия ми проблем че не можах да намеря филтър за скоростната кутия ,който може да помага
    В никакъв случай в задния мост с LSD не трябва да се слага същото масло, каквото и в предния.

От кастролските за LSD e SAF-XJ 75W-140 или Hypoy LS

Второто обаче май не съм го виждал. Може би защото е по-евтино.

Филтър няма ли в Индкомерс?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      В никакъв случай в задния мост с LSD не трябва да се слага същото масло, каквото и в предния.

От кастролските за LSD e SAF-XJ 75W-140 или Hypoy LS

Второто обаче май не съм го виждал. Може би защото е по-евтино.

Филтър няма ли в Индкомерс?
      Утре ще ходя до там,само че в този в Люлин,че в този на бул. Климент Охридски май не отсервизират нищо от лек автомобил нагоре ,ами ок ще търся такова масло,м/у другото в ръководството,което точно вие сте дали линк към него ,та в него дават точно от Hyopoy LS за задния диф-ал .А днес обиколоих всички познати които се занимават с авто части,единия даже звъня в Индкомерс,на негов познат,но и той не даде инфо

Коментар

Първоначално публикуван от Vmax Преглед на мнение
        Утре ще ходя до там,само че в този в Люлин,че в този на бул. Климент Охридски май не отсервизират нищо от лек автомобил нагоре ,ами ок ще търся такова масло,м/у другото в ръководството,което точно вие сте дали линк към него ,та в него дават точно от Hyopoy LS за задния диф-ал .А днес обиколоих всички познати които се занимават с авто части,единия даже звъня в Индкомерс,на негов познат,но и той не даде инфо
        Това, което е дадено в ръководството, поне аз не го намерих. На моя Галопер съм сложил от другото - 75w 140. Скъпичко е, ама LSD-то не се оплаква от него.

Като споменах официалния вносител, нямах предвид колата да се обслужва там, а просто да се закупи филтър от там. Точно до приемчиците на сервиза продават резервни части и консумативи.

Иначе аз в сервиз, където не мога да си вляза до колата и да гледам какво става, и през ум не ми минава да влизам.
        Най-добре да си там и с очите си да видиш къде какво ти сипват. Че на мен лично собственикът на един разхвалван сервиз беше на път да ми сипе в задния диф смес от правилно и неправилно масло ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          Това, което е дадено в ръководството, поне аз не го намерих. На моя Галопер съм сложил от другото - 75w 140. Скъпичко е, ама LSD-то не се оплаква от него.

Като споменах официалния вносител, нямах предвид колата да се обслужва там, а просто да се закупи филтър от там. Точно до приемчиците на сервиза продават резервни части и консумативи.

Иначе аз в сервиз, където не мога да си вляза до колата и да гледам какво става, и през ум не ми минава да влизам.
          Най-добре да си там и с очите си да видиш къде какво ти сипват. Че на мен лично собственикът на един разхвалван сервиз беше на път да ми сипе в задния диф смес от правилно и неправилно масло ...
          Вече е готов общо към 12 литра масло му смених днес че може и от горе,обаче от АТф ми останаха към 5 литра защото му даваха 7 литра,обаче се оказа че само се сменя това в картера,не е като на мерцедесите да се источва и това от турбината,но нищо ще имам да си сменям,а м/у другото си намерих Castrol Hypoy LS 15 лв.-Л От Фулда.Не че нещо да се хваля,ама като видях какво истече от мотора,направо сега пее А и се оказа че за тази скоростна филтър няма просто,само с цедка е !Някой ако се чуди да знае

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X