Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Панел за управление на ел. стъкла и огледала на Теракан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Панел за управление на ел. стъкла и огледала на Теракан

Здравейте,
    Дали има някаква тънкост при свалянето на панела или трябва да подпъхна широка отверка от единия край и да го измъкна от рамото на вратата? Вижда ми се, че панела е легнал доста здраво върху рамото и май има опасност да се счупи. При мен копчето за десния преден прозорец ми прави номера и при натискане не сваля прозореца, а ако прозореца е свален от неговото си копче, може да се вдигне с копчето от панела. Фактически не работи само едното положение.
    Благодаря, предварително.

От: Панел за управление на ел. стъкла и огледала на Теракан

Колега , няма никакви тънкости - панела се държи на метални щипки и не може да ги счупиш . Пъхни отвертката в задната част на панела и дърпаш на горе - като излиза ще видиш , за какво говоря. Кабелите са на букси и се откачат лесно. Панела също се разглобява , но внимавай , че има доста дребни части. Предполагам обаче , че само едно пръскане с контактен спрей ще свърши работа. Успех!

Коментар

От: Панел за управление на ел. стъкла и огледала на Теракан

Отзад е легнал още по-здраво, едва влиза пластмасова карта от рода на кредитните. Аз ще го напъна ама ще се счупи декоративната рамка на копчетата. Пък отзад и рамото на вратата не поддава. Ще го мъча, мерси пак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X