Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Санта Фе 2WD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Санта Фе 2WD

Здравейте колеги.От скоро съм се загледал по джиповете и по конкретно за Хюндай Санта Фе 1 2.4 бензин.Прочел съм почти всички теми за него и се запознах с основните проблеми за модела.Незнам нищо за 2wd модела и това няма ли да спести проблемите с (съединител,вискомуфа),които са при джиповете с 4x4 системата.Извинявам се ако има пускана вече такава тема.Благодаря предварително на всички.

От: Санта Фе 2WD

Първоначално публикуван от verceti Преглед на мнение
    Здравейте колеги.От скоро съм се загледал по джиповете и по конкретно за Хюндай Санта Фе 1 2.4 бензин.Прочел съм почти всички теми за него и се запознах с основните проблеми за модела.Незнам нищо за 2wd модела и това няма ли да спести проблемите с (съединител,вискомуфа),които са при джиповете с 4x4 системата.Извинявам се ако има пускана вече такава тема.Благодаря предварително на всички.
    Имам го същото, но с двулитровия двигател.
    Да отпадат ти тези проблеми, но и имаш просто едно високо и голямо комби.
    Не е за офф- изпълнения.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

е от това по хубаво за Б-я няма караш джип обслужваш кола като и хванеш цаката как да я караш зимата ~ дето е за 2-3 дена просто си уцелил 10-ката щом ще е за кеф по асвалта и джоба

Коментар

То и 4WD не е за офф изпълнения ....... поне така казва производителя. Изрично е подчертано, че тази система ти дава просто едно по-добро сцепление с пътя, както и е пригодена за не добър терен и пътни условия - пак с оглед по-доброто сцепление и вървеж. За лек офф, т.е. полянки, черен път, натрупал сняг и др. в тази насока е добър, но за калища, затъвания и т.н. явно не. Не съм го пробвал така, може и да се измъкне някъде, но поне си казват хората, че не е пригоден за това, поради което не бива и да очакваме подобни подвизи от автомобила.
        И за да не бъда голословен:

WARNING: This vehicle is designed primarily for on road use. Driving the vehicle in challenging off-road conditions for which it was not designed may result in damage to the vehicle. Driving in conditions that exceed the vehicle's intended design or the driver's experience level may result in severe injury or death.

Казано на български: "Превозното средство е предназначено предимно за използване на пътищата. Движението на превозното средство по всякакъв вид предизвикателен пресечен терен , за който не е проектирано може да доведе до неговата повреда. Шофирането му в условия, които надвишават предназначението му могат да доведат до..........."

Разбира се плюсовете са си налице - посещаваш си зимни курорти без проблем, катериш си стръмни и хлъзгави заснежени улици без проблем, нависоко си и минаваш неравностите по черен път (не зверски естествено), без да се притесняваш, че ще закачиш нещо от долу, ако няма къде да паркираш си катериш бордюри без ядове, просвета е добър, чувстваш се несравнимо по-добре (лично мнение) от колкото в лимузина, седан, хечбек и т.н.............не ги наричам леки автомобили, тъй като и СУВ се водят такива по талон

По отношение "джиповските" възможности на Санта Фе, толкова
        Последно редактирано от Dydo; 22-05-15, 11:25. Причина: Допълнение
        SUV

Коментар

Имам същото Санта Фе. Пробвал съм го и в коловози с кал и в доста хубави кални локви( близо 2 педи кал)... Еми за сега не съм имал ядове... А за пътуването из зимните курорти си е кеф, няма закъсване, катери по снега и леда без проблем, няма нужда от вериги и т.н. Друго си е да задминаваш закъсали и пробуксували "летни" шофьори по пътищата и баирите По бордюрите се катери доста добре, достатъчно висок е. Мое мнение е ако ще купуваш такъв автомобил, то трябва да е 4WD, иначе не си хаби парите! УСПЕХ
          ..::2002 Hyundai Santa FE 2.4L 4WD::.. 0885 54 44 67

с гуми HANKOOK DynaPro A/T RF10

Коментар

Първоначално публикуван от Boko91 Преглед на мнение
            ...Друго си е да задминаваш закъсали и пробуксували "летни" шофьори по пътищата и баирите...
            Кеф, а!
            WG 2.7 CRD

Коментар

Определено Така е като се ходи по Банско и Боровец с летни гуми... На такива НЕ помагам!

Коментар

Как пък ги видя в движение без да спреш с какви гуми са?

Коментар

Аз да не карам с 130 на 2ра по баир?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X