Обява

Свий
Няма добавени обяви.

покупка на tucson

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• покупка на tucson

Ще гледам тези дни един tucson 2.0 crdi 112 ,ясно че ще мина през сервиз интересува ме има ли детски болести за който да се огледам???
    Последно редактирано от radostinbg; 09-02-15, 18:09.

От: покупка на tucson

Здравей,
    Аз имам 2.7 V6 автомат. От 1 година го карам, страхотна кола!
    За дизела не съм на ясно, но като търсех да купувам, стана ясно, че имат проблем с демпферния маховик. Но пък аз търсех автомат.
    Бях скиптично настроен, но като покарах малко....вече никога няма да взема ръчка
    Не ти бях много полезен, но има доста колеги с мнения за сантафе/туксон, вярвам, че ще се отзоват
    Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
    a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Благодаря за мнението колега изчетох всички теми и започвам търсене,надявам се до 1 месец да намеря това което търся !!!

Коментар

Първоначално публикуван от radostinbg Преглед на мнение
        Благодаря за мнението колега изчетох всички теми и започвам търсене,надявам се до 1 месец да намеря това което търся !!!
        Виж и във форума на Хюндай, има съответния раздел и повечко от тук инфо за дизелов Тускон, аз не мога да помогна, щото имам бензинов и то от 2 месеца само.

Коментар

Първоначално публикуван от radostinbg Преглед на мнение
          има ли детски болести за който да се огледам???
          Няма специфични неща, не са проблемни Останалото е като при всяка стара кола...

Коментар

Колега, като цяло колата е доста здрава. Специални болежки не съм забелязал. Огледай задния мост и раздаточната кутия, дали се включва принудително задния мост. Маховика не е демферен и комплекта съединител е по-евтин от много от леките коли. Успех и късмет, да случиш на добра бройка.
            П.П. не се лъжи по километража, всички са превъртяни.

Коментар

Благодая за мненията относно поддръжката съм запознат и започвам събота и неделя да обикалям ,направи ми впечатление че само автокъщи предимно продават tugsoni което ме навежда на мисълта ,че са доста практични щом собствениците почти не се разделят със тях
              Последно редактирано от radostinbg; 23-02-15, 10:30.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X