Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко оборота трябва да държи на свободна- Санта фе 2001 2.0 дизел 113к.с.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко оборота трябва да държи на свободна- Санта фе 2001 2.0 дизел 113к.с.

в сервиза каза човека че е датчик на коляновия вал. днес ще го смени и дано се оправи

Коментар

Смениха датчика и се оправи!

Коментар

Карай със здраве!
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Благодаря!

Коментар

Привет колега имам същия проблем 1към1 за момент губи мощност и после гасне светва имобилаизера ������ в Колос ми смениха дачик колянов вал и сега като загасне 20мин.няма палене свети /автомобила с ключе/имобилаизера Помагай че съм луднал������

Коментар

Връщаш се при тях,и питаш какво още са пипали по джипа.

Коментар

Първоначално публикуван от patzi Преглед на мнение
                Нормално ли е да загрява бавно.При изминати близо 20 км. и да не може да загрее.
                Не е нормално. Моята е 125 к.с., но предполагам нещата са сходни. Даже не съм имал по-бързо загряваща кола. Например сега в това време, което сутрин е към 8-10 градуса, от стадион Герена /за който е от София/ по бул. В. Вазов до спускането вече на моста Чавдар, най-много до кръстовището на Исул, при нормален трафик, колата вече е загряла на оптималната си температура. Има няма 5 мин. каране и дали са и 2 км. разстояние. При мен оптимума е стрелката да е на милиметър под средната черта, като все си седи така-лято зима, магистрала, задръствания на градско и т.н.
                Оборотите на око са ми на място и при спряло положение, на неутрална скорост и без подаване на газ, към 850.
                SUV

Коментар

Да кажа за загряването,че и при мен е супер бързо като е в движение,за 2км. някъде,заковава малко под средната стрелка и край.Даже не пускам перката на парното или на 1-ва степен за малко и,е готово.Като си смених подгревните свещи,изчезнаха всякакви колебания и тресене,независимо от температурата.
                  Santa Fe 2.0crdi 4wd 113hp 2004

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X