Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нов Tucson в клуба и няколко въпроса
Свий
X
-
От: Нов Tucson в клуба и няколко въпроса
Здравей, какво имаш предвид система? Интересно не ми излиза в гугъл, аз си взех от моя майстор има на метър, ако си в София ще ти дам кординати. Но предполагам, всякакъв маркуч, правилния диаметър от железарията ще стане. Отиди с парченце от скъсания за размер.
Имаш ли представа дали автоматика е същия като на 2.7 и някой имал ли е оплаквания, от доста време искам да взема автоматик.Hyundai SantaFe AWD 2.4 146hp 2002
Коментар
-
Медицинска система има предвид.Първоначално публикуван от mecho_gruh Преглед на мнениеЗдравей, какво имаш предвид система?
Не знам дали ще стане обаче.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
не съм сигурен, според WIKI-то е една кутиятаПървоначално публикуван от mecho_gruh Преглед на мнениеЗдравей, какво имаш предвид система? Интересно не ми излиза в гугъл, аз си взех от моя майстор има на метър, ако си в София ще ти дам кординати. Но предполагам, всякакъв маркуч, правилния диаметър от железарията ще стане. Отиди с парченце от скъсания за размер.
Имаш ли представа дали автоматика е същия като на 2.7 и някой имал ли е оплаквания, от доста време искам да взема автоматик.
аз нямам оплаквания, а форума на Хюндай бг изчезна, може би трябва в руския форум да се чете.
са системата да, медицинска имам предвид, я кажи твоя майстор къде се намира в Сф. то при мен може и без смяна на маркуча, само да намеря подходяща снадка, че предния път с една измислена тръбичка нещо не стана трайно________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Валиден е форума, ако говорим за този - http://www.hyundaibg.com/forums/ (ако е реклама, нека се премахне).
Дълго време го нямаше, но сега е отново налице. Доколко има активни участници, друг въпрос.
Поздрави.
Коментар
-
този не го знаех, сега ще го разгледам, аз влизах в http:// ww38.hyundai-bg.com/forumsПървоначално публикуван от ehgypo Преглед на мнениеВалиден е форума, ако говорим за този - http://www.hyundaibg.com/forums/ (ако е реклама, нека се премахне).
Дълго време го нямаше, но сега е отново налице. Доколко има активни участници, друг въпрос.
Поздрави.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Това си е направо задължително условие ;-)Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
... може би трябва в руския форум да се чете.....Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD
Коментар
-
Странен /за мен/ проблем: около Коледа, две сутрини при палене изхвърля голям облак сив пушек миришещ гадно на горяло масло......след 20 сек. изчиства и от аспуха излиза само пара, после през деня няма проблеми.
близо 20 дена не го беше правила, я вчера и днес пак, пали веднага но с облак дим - какво става, стича се масло в цилиндрите ли? защо не го прави всеки ден?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Ако се стича масло в цилиндрите би трябвало да го познаеш по щеката на маслото.Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеСтранен /за мен/ проблем: около Коледа, две сутрини при палене изхвърля голям облак сив пушек миришещ гадно на горяло масло......след 20 сек. изчиства и от аспуха излиза само пара, после през деня няма проблеми.
близо 20 дена не го беше правила, я вчера и днес пак, пали веднага но с облак дим - какво става, стича се масло в цилиндрите ли? защо не го прави всеки ден?I'm not Lost, I'm Discovering !
Коментар
-
m.ноември сменях маслото и ми бяха сипали повечко, беше сантим над максимума, сега е на горната граница, като теч няма...... по принцип му доливам масло, но след 7-8 хил. като сменям на 10 хил.Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнениеАко се стича масло в цилиндрите би трябвало да го познаеш по щеката на маслото.
може и менте да са ми сложили, знам ли________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Не знам защо, но си мисля, че нещата ще се пооправят като нивото си дойде на място.Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение... беше сантим над максимума...I'm not Lost, I'm Discovering !
Коментар
-
позна, изгори излишъка и сега не пушиПървоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнениеНе знам защо, но си мисля, че нещата ще се пооправят като нивото си дойде на място.
обаче ново 5 - не работят чистачите в нито един режим, пръскалката работи, както и задната чистачка....... бушоните са здрави, намирисва на моторче, май________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Късмет, че не е текнал някой семеринг. То за това има и максимум на щеката [emoji1]Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениепозна, изгори излишъка и сега не пуши
обаче ново 5 - не работят чистачите в нито един режим, пръскалката работи, както и задната чистачка....... бушоните са здрави, намирисва на моторче, май
А за чистачките- бушоните добре, а релета провери ли?I'm not Lost, I'm Discovering !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар