Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странен шум

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странен шум

Здравейте.
    Започна да се чува странно жужене от лявата страна на мотора.Първоначално мислех,че е някой недобре затегнат детайл или кората на двигателя.Направи ми впечатление,че шумът изчезва когато загася фаровете и при включването им отново започва да шуми.Когато вдигна оборотите шума изчезва.От какво може да е.Дали е генератор или някакво реле.Помагайте
    Колата е Санта Фе 4х4. 2004год.дизел 2.0 113.

От: Странен шум

Провери "копчето" за вдигане и сваляне на фаровете да не би да е в някакво междинно положение. Ако е така, както го описваш, сигурно моторчето за повдигане на фаровете работи постоянно.Виж и него. Успех!

Коментар

Моторчето общо ли е за двата фара.И още нещо.Има врътка за регулиране височината на фаровете в зависимост на натоварването,но не виждам никаква промяна, когато я движа

Коментар

Повдигането и свалянето на фаровете става бавно и с известно закъснение, затова не го виждаш. Или при теб не работи. Моторчетата са за всеки фар поотделно, иначе няма как. Нека някой да застане до фаровете и да чуе откъде идва шума.От купето няма как да го чуеш.

Коментар

Колеги, от къде се вдигат или свалят фаровете. На таблото нямам такова копче-гледах къде ли не около волана но нищо не виждам. Има една врътка вляво ниско, която касае регулиране силата на светлината на таблото. Моето СФ е 2003 г. Да не е някъде като отвориш предния капак до самите фарове.
          SUV

Коментар

Копчето за вдигане и сваляне на фаровете се намира между седалките,между бутоните за подгряване на предните седалки

Коментар

Първоначално публикуван от dizo Преглед на мнение
              Копчето за вдигане и сваляне на фаровете се намира между седалките,между бутоните за подгряване на предните седалки
              Ясно а аз мислех, че служи за нивото на подгряване на седалките.........защо е там ходи търси логиката.
              SUV

Коментар

Ами,азиатска логика.

Коментар

Да, май наистина става много бавно вдигането.............съвсем леко долових промяната, а и нямах време да чакам. Нали на позиция "0" са най-вдигнати или обратно, т.е. на позиция "3". Поне така ми се стори на мен-че на позиция "0" са си най-високи..
                  Последно редактирано от Dydo; 28-10-14, 08:44.
                  SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X