Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малка фотосесийка и въпросче!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малка фотосесийка и въпросче!

Ей го дзвера, много му се радваме Ще ми каже ли някой за какво служат долното ляво и десните две копчета на волана Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140518_004.jpg
Прегледи:1
Размер:82.9 КБ
ID:6057515Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140518_005.jpg
Размер:92.1 КБ
ID:6057516Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140518_006.jpg
Размер:127.9 КБ
ID:6057517Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140518_007.jpg
Размер:99.4 КБ
ID:6057518Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140518_008.jpg
Размер:75.5 КБ
ID:6057519Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140518_009.jpg
Размер:71.2 КБ
ID:6057521Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140518_010.jpg
Размер:78.1 КБ
ID:6057520
    SUV

От: Малка фотосесийка и въпросче!

Никога не съм карал такова, ама от написаното...
    Горно ляво- включваш или озключваш системата на автопилота.
    Долно ляво- деактивираш автопилота
    Горно дясно- активираш автопилота на последната зададена скорост преди последна деактивация. При продължително натискане- ускорявяш /задаваш по-висока скорост/
    Долно дясно- активираш автопилота
    Качи я на магистралата и за 2 минути ще ти се изясни картинката.
    Честито!
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
      Ей го дзвера, много му се радваме Ще ми каже ли някой за какво служат долното ляво и десните две копчета на волан ...
      За десните: С долното трябва да се задава избраната скорост на автопилота ("SET") и при вече задействан автопилот се намалява скоростта, която той да поддържа ("COAST"). С горното може да се увеличава скоростта на автопилота ("ACCEL"), а също и да се възобновява работата му ("RES"). За последното си представи следната ситуация: Караш на автопилот и в един момент ти се налага да пипнеш спирачката, при което автопилотът автоматично се изключва. След това натискаш бутон "RES" и автопилотът поема отново.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Без да имам Хюндай, съм 99% сигурен че бутоните всичките са за круиз контрола, както следва:
        Горно ляво - Cruise On-Off - Включва и го изключва
        Долно ляво - Cancel - Отказваш се от запаметената скорост в момента
        Горно дясно - Res Accel (Reset Acceleration) - Когато си натиснал спирачка, защото пред теб е имало костенурка, след това натискаш този бутон и скоростта се връща до определената преди това от долният бутон.
        Долно дясно - Set coast - Запаметяване на желаната скорост

п.с. поправете ме ако греша.
        ;-)
        Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
        нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Много сте бързи, колеги-благодаря. Т.е. за да имам въобще автопилот, следва първо да го активирам с копчето горе вляво. Явно с него се пуска и спира, а с другите три, т.е. долно ляво и десните, вече се командва по описания от Вас начин. Карал съм с автопилот, ама нямаше толкова копчетии, а общо взето натиснеш ли спирачката и си се изключва.
          Ще го тествам на магистралата живот и здраве, както казвате, така най ще се усетят нещата!
          SUV

Коментар

Имай предвид, че някой автопилоти се активизират само над определени скорости. Мисля над 70 км/ч, но зависи от марката и модела!
            Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Ясно!

А само да питам, на колко атм. трябва да са гумите. Уж са летни, не ми се видят спаднали, а по завои свирят.
              SUV

Коментар

Трябва да го пише или отстрани на шофьорската врата ,или на колонката,или от вътрешната страна на капачето на резервоара ! Заводския размер гуми и дали се проверяват студени или топли . Сега не се сещам за автомобил ,на който да се проверяват топли !

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                  ... Сега не се сещам за автомобил ,на който да се проверяват топли !
                  F1.

Ама там няма шофьорска врата..

Коментар

Мани ги тия хибриди ! Освен това , ако ги види български КАТаджия с тия гуми без грайфер ще ги спре веднага от движение !

Коментар

Те въобще няма да могат да се регистрират в КАТ

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                        Мани ги тия хибриди ! Освен това , ако ги види български КАТаджия с тия гуми без грайфер ще ги спре веднага от движение !
                        Един приятел искаха да го спират от движение заради несветеща крушка на номера, че и с патрулката с включени светлини му бяха преградили пътя.
                        Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

При прага пише само за размерите на джантите и гумите, за налягането нищо не видях. Е, има и една табела на корейски, но.......

Иначе минахме и магистрално 300 км., като сме очаровани от колата-вървеж, управление, тихия шум на мотора и т.н. и т.н. Разхода обаче като гледам няма да е под 8/100 извънградско, което си е супер.
                          SUV

Коментар

Днес сменихме предните накладки и педала потъва повече и не втвърдява добре.Майстора каза, че вероятно е обърнало някакви гумички в спирачната помпа. Течността уж не мърда след 20- ина км. каране, но ще я следя докато сменим тези гумички. Да не е пък от това, че не сме обезвъздушили. Не знам защо така стана.
                            SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X