Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hyundai Tucson CRDi MT 4WD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Hyundai Tucson CRDi MT 4WD

Здравейте колеги,
    От днес и аз съм притежател на Хюндай Туксон, дизел, 140 кс., 2008 г.,
    Предстои обслужване. Първи впечатления - много върви
    Снимки - тези дни при първа възможност.
    Рапорт даден /демек похвалих се /
    Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

От: Hyundai Tucson CRDi MT 4WD

Без снимки не се признава !
    Да си жив и здрав да си я караш и да не ти дава ядове !

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
      Без снимки не се признава !
      Да си жив и здрав да си я караш и да не ти дава ядове !
      Мерси! Снимки като спре да вали ;

Колата е със сменени консумативи вече - ремъци,ролки,масла,антифриз,филтри. Това обаче води до един въпрос - коква е цената на труда. Да поясня - аз си купих всичко, а смяната я извърши един приятел който обаче не иска да ми вземе пари, пък аз не съм свикнал така нищо че ми е приятел. Аз ще намеря начин как да си му платя.
      Тъй като не искам да предизвиквам излишна полемика понеже не е това целта отговори може и на лични,благодаря за което.

Коментар

От сервиз до сервиз има доста разлика в цените за труда. А и нали за това са Приятелите/ все пак смятам , че една здрава почерпка е задължителна/. Честито ще има след снимките /това , че вали не е оправдание - едва ли ти и придобивката сте от захар

Коментар

Честито и от мен, много безаварийни километри!!!! А, приятеля покани на една хубава гощавка!!!
          Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
            Честито и от мен, много безаварийни километри!!!! А, приятеля покани на една хубава гощавка!!!
            Мерси. Ако можеше обаче да пропуснем деня след гощавката

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t1.jpg
Прегледи:1
Размер:92.5 КБ
ID:5588472Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t2.jpg
Размер:78.5 КБ
ID:5588473Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t3.jpg
Размер:53.0 КБ
ID:5588474
            Това е от телефона когато го купих.

Коментар

Е сега вече Честито !!!!!! Само да караш и никакви неприятности!

Коментар

Брей, ми то много лачено бреййй.
                Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

След 11к километра да си вдигна темата.
                  Днес поради прекомерно желание и май надценяване на собствените възможности, което е в пряка зависимост от това, че моя майстор си е порязал ръката и не може да работи свърших едни глупости, които резонно водят до задаването на въпроса за препоръка за сервиз.
                  Та ако някой може да препоръча сервиз в Плевен, та дори бил той и официалния на марката ще бъда благодарен. Става дума за основен преглед на ходовата част, сваляне на ел.муфата и евентуален ремонт. И да могат да вадят скъсани болтове е също доста важно, даже от първостепенно значение

Коментар

За сервиз не мога да помогна, но би ли разказал какво си правил, защо искаш да свалиш муфата и какъв ремонт трябва да и се прави.
                    Карам Спортидж от 2008 и съм отварял муфата, даже скоро пак ще я отварям, че трябва да и сменям лагерите.
                    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                      За сервиз не мога да помогна, но би ли разказал какво си правил, защо искаш да свалиш муфата и какъв ремонт трябва да и се прави.
                      Карам Спортидж от 2008 и съм отварял муфата, даже скоро пак ще я отварям, че трябва да и сменям лагерите.
                      Първо видях другата тема. Муфата е за смяна на лагери според звукът който издава. Обаче при свалянето скъсах един от болтовете който я държи та ще трябва да го вадя или разпробивам.
                      Самата муфа още съм я отворил, още издирвам семерини и салници. Масло намерих Ravenol ама още не съм го поръчал.
                      Последно редактирано от bilbo27; 22-03-15, 01:50.

Коментар

И при мен един болт се откъсна, разпробихме го и после за всеки случай му сложихме и гайка. Ремонта го правих в сервиза на моя кум изцяло по описанието от руските форуми. В зависимост от муфата (че има 2-3 модела) семерините са различни, а единия (този вътре) го вземах от Е***07, че само там го имаха, а този който е на опашката на кардана го заменихме със закупен от КИА - е не е същия като оригиналния, но пък е 10лв
                        След ремонта издържа около 2 години (20 000км) и сега пак е за смяна.
                        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                          И при мен един болт се откъсна, разпробихме го и после за всеки случай му сложихме и гайка. Ремонта го правих в сервиза на моя кум изцяло по описанието от руските форуми. В зависимост от муфата (че има 2-3 модела) семерините са различни, а единия (този вътре) го вземах от Е***07, че само там го имаха, а този който е на опашката на кардана го заменихме със закупен от КИА - е не е същия като оригиналния, но пък е 10лв
                          След ремонта издържа около 2 години (20 000км) и сега пак е за смяна.
                          Лагерите в двата края на СКФ са по 12-13 лв. Салника на корпуса оригинален е между 45-65 лв. а аналозите ми ги оферираха на 13 лв. ама с 10 дни доставка. Семерината на изходящият вал е 22 лв. ама проверих само на едно място но и тя не е налична и ще чакам ако я поръчам.
                          Двата вътрешни иглени лагера не съм проверявал колко струват понеже се чудя всичко ли трябва да сменям или като я отворя тогава да преценявам. Масло Ravenol 75w80 MTF-2 25-26-27 лв. 1 литър като има възможност да намеря и MOBILE FLUID LT каквото е и оригиналното в муфата. Моята муфа е тази т.е. първият вариант при Хюндай понеже моят е произведен 2006 г.
                          Муфта 47800-39000 (На корпусе отлито Borg Warner 51-02-027-001).
                          Номер ОЕМ 51-02-000-001

Коментар

София, сервиз " Колос".В Плевен или ще я окалпазанят или ще те одерат, по-вероятно и двете! Обади се предварително за записване на час.0878808512;029251488. Успех!

Коментар

Дали в Инд комерс могат да проверят сервизната история по ВИН ? Защото питах в един техен представител и отговора беше - "ми не можем да проверяваме коли от Италия".
                              Въпроса ми е породен от факта, че открих картончета от сервизно обслужване в колата които търговеца не е открил понеже бяха забутани на майната си.
                              Иначе колата беше на 128000 по километраж както и предишните 2 де. Направо да се чудиш как така ги уцелвам
                              Не че нещо ма ми е интересно какво ли ще излезе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X