Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Туксон 2004 и Двоен Дин ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Туксон 2004 и Двоен Дин ?

Здравейте колеги,
    От 2 дни съм горд притежател на Туксон 2.7 v6.
    Ръмжа здраво из Варна и не мога да му се нарадвам
    Много бях разочарован само от Блаупункта с навигация БЕЗ карти за БГ.
    Искам да си сложа един 2дин плеър, че да сложа и GPS и камера за задно виждане, но ме притеснява
    таблото. Трябва да се реже една лаисна, явно след рязането ще трябва и да се пръсне с черна боя...
    Някой да го е правил? Не ми се иска да купя някой плеър от интернет и да се чудя после, какво да го правя.
    А ако начупя таблото и останат грозни следи(до сега не съм се занимавал с такива работи) жена ми ще ме пребие.
    Повече от мен и се радва
    Има ли някой от Варна, който да е слагал 2дин и да има време за помощ, или съвет да дадете за някой сервиз, където НЯМА да си оставят ръцете?
    Видях и един компромисен вариант с ГПС и дисплей за камерата на огледалото, ама ме притеснява китайската изработка. Да не стои като подарено в колата...
    Поздрави!
    Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
    a.k.a. Паркетник ;)

От: Туксон 2004 и Двоен Дин ?

А вариант за плейър с изскачащ дисплей мислил ли си? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1_Din_Car_DVD_Player_SDV_133_576.jpg
Прегледи:1
Размер:99.2 КБ
ID:5578609
    Я качи една снимка на таблото, да видиме къде какво искаш да режеш, да не се окаже, че имаш поставен преходник от 2 към 1 din който изглежда съвсем като част от таблото и под (или над) cd-то имаш нещо като жабка.
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Утре ще направя снимки,
      имам такъв джоб, изглежда ми достатъчно за 2 дин. Един колега ми писа, че си го е направил, побрал е 6.2`` двд.
      Само, че като гледам м/у джоба и сегашното СД има лайсна, която си е направо към цялото табло. Не вярвам да са я направили така, че да не мога да я различа.
      И все пак, бих се радвал ако е така утре ще наснимам и ще кача снимките.
      Иначе за тоя вариант съм мислил, но искам да избегна махането на панели. Цял живот свалям панели и слагам панели, иска ми се да не го правя повече.
      Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
      a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Колега, дай малко за вървежа, за поведението. Как пък все от радиото почвате...

А, и да знаеш, без снимки няма Честито!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10152678_10201624543997735_87822695_n.jpg
Размер:107.4 КБ
ID:5578654
          Аз съм влюбен! Вози по-меко от пежо 206
          Стабилен е в завоите, нямам голяма база за сравнение, но един лексус карах и се чувствах все едно ще се обърна. Туксона държи здраво.
          Тея 170 коня са му идеални на автомата. Аз все пак съм в еуфория още, но
          1)повече не бих се върнал към малката кола (ако си оправен, винаги има къде да се спре)
          2)не бих се върнал към ръчката (удоволствието в града е незаменимо. "Било пенсионерско да караш автоматик"...Мн поздрави от мен пак си го цедя, пак мога ръчно да сменям скоростите, ама в задръстването не хващам мускулна на левия крак)
          3)не бих се върнал пак към малките двигатели (голям кеф е да не смяташ интегрални уравнения дали ще изпревариш камиона...настъпваш педала и всичко остава в задното огледало
          цената си я платих с 2-3 лв на 100 разход. С газовото ми излиза съвсем малко повече от преди на дизел, така че....
          Остана само да се реша да дам ли 1000лв за смяна на всички консумативи(двигател,автомата,4х4) в хюндай, или да търся друг сервиз....моля да кажете, какво мислите

Ето снимка и на таблото(не е моя, от нета я намерих, но е същото)Натиснете снимката за да я уголемите

Име:26049021_4_800x600.jpg
Размер:37.4 КБ
ID:5578670
          Последно редактирано от djendov; 10-04-14, 10:30. Причина: Изядена буква :)
          Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
          a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Честито! Много и безпроблемни километри!
            Ако не е тайна,да не би да е купувано някъде около В.Търново? Имаше там едно подобно Тусон-че,което "позаглеждахме" за един приятел.
            Провери си консумативите.За автоматика също. За въпросните автоматици,техник от сериозен сервиз обясняваше,че трябва да се проверяват старателно преди покупка,защото правели проблеми след около 150 000 км пробег. Не намерихме подобни отзиви из НЕТ-а,ама и "майстора" не ни обясни какво точно има предвид.Всъщност,даже май се обиди като го попитах дали не е същия автоматик като при Санта Фе-1,защото за там не съм чувал да правят проблеми(не знам дали е същия-реших,че си приличат на външен вид).
            В сервизи на "Хюндай",при проявен интерес често обявяват промоционални цени за обслужване и консумативи.Попитай и сравни с друг сервиз,на който имаш доверие.

Коментар

Мерси, колега!
              Да, от село Самоводене е купен. Единствения в България - автоматик 2.7 (който се продаваше).
              В Хюндай ми предложиха 1200лв смяна на ролки,ремъци, масла + скоростната кутия + нещата свързани с 4х4. Стори ми се доста, понеже казаха, че е за 1 ден работа, а
              труда им е около 500лв. Незнам как се смята, ама не ми се струва оправдана цифрата....
              Лошото е, че ще ходя на почивка и ще навъртя 500км, а още не съм го обслужвал. Надявам се да не стане някой гаф...иначе джиПката се държи перфектно. Познати ме успокоиха, че толкова с 500км няма да я уморя..едва ли е заебана толкова много, че да умре още като изляза от Варна. (да не дърпам обаче дявола...)
              Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
              a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Колега , Честито !
                Провери дали има модели като твоя с предна конзола за 2 дин. При Теракана поне е така - предната конзола е на щипки - махаш едната и слагаш другата/е , има една подробност , но тя едва ли е и при теб/

Коментар

Честито и от мен, със здрве и кеф да си я търкаляш. Това с рязането не е добраа идея, ще стане грозно. Помисли за конзола с готов отвор, както казва и колегата. А за цената, провери и другаде и сравни, не смятай, че е е безпари но е важна.
                  Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                  0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Само на мен ли ми се струва, че това място е по-малко от двоен ДИН? Я премери добре - двойния ДИН е с размери 180х100 мм

Иначе честито! Само радост да ти носи машинката!
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Благодаря за съветите,
                      Сега ровя, но не намирам двоен дин панел. Т.е. намирам някакви работи, но нищо за поръчка. Лошото е, че доста глупости на руски излизат, а ми е голяма слабост езика.
                      А на гугъл транслейтор му се зави свят
                      Относно размерите, ще взема ролетката и ще проверя...Ще пиша веднага след замера!
                      Поздрави и благодаря за отделеното време
                      Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
                      a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Някой ще ми публикува ли отговора? Вече имам 15 коментара, не стана ли ясно, че не съм някой лапе дрънкащо глупости...
                        6 часа минаха, нито един админ ли не влиза...
                        Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
                        a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Това НЕ е двоен дин !!!!!
                          GW Steed5

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1480651_10201683013179428_6932068547413312816_n.jpg
Размер:32.3 КБ
ID:5580800
                            Да, но днес го мерех, май има шанс да се получи.
                            Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
                            a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Честито за колицата ,много хубава пу пу .Много да те радва.А сега цената където са тия дали за консумативите от Хюндай , ако е с оригинални части си заслужава ако прибавим и една водна помпа към изброения списък.Гледай първо я обслужи,радиото кола не кара.Мястото за двоен дин не става,помисли по горе вариант от колегата с моторизирания екран/макар че и там има недостатък ,ще закрие въздуховодите на централната конзола/.Пак казвам радио кола не кара.Със здраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X