Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свети лампата Check на теракан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Свети лампата Check на теракан

Радвам се че си останал доволен. Не се притеснявай за стружки, може още малко да изкара. Посъбери пари и тогава. Поздрави.
    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Купи си нова, ако се наложи да я ремонтираш. Повярвай ми.
      Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Колега сходен проблем имах на Фронтера 2.2 DTI Момчетата от гр.Стамболийски ми решиха проблема за 330лв.Офертата на Авела беше 900лв.

Коментар

Първоначално публикуван от monolith Преглед на мнение
          Колега сходен проблем имах на Фронтера 2.2 DTI Момчетата от гр.Стамболийски ми решиха проблема за 330лв.Офертата на Авела беше 900лв.
          Би ли обяснил, какво по-точно са направили, защото така казано звучи малко като магия

Коментар

Да наистина, за да не звучи малко като магия или нещо подоБно, нека да има и доизясняване. Сходен не означава същият проблем, съответно ако е така нека сехкаже какво са правили.
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Не мога да кажа точно и аз защото оставих колата сутринта и си я взех на другия ден до сега проблем не съм имал.Съжалявам ,че не мога да бъда по полезен.А за проблема имате право може да е бил сходен но не същия.

Коментар

Това е проблем, но до толкова, че понякога сходни проблеми имат различни начини за отстраняване.
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Имах същия проблем като колегата, излезе помпа, имало няколко клапанчета вътре които били спукани. Подмяна на клапани и гарнитури - 480лв.
                  Този проблем ме тормози цяла година докато открия правилния сервиз.

Коментар

И този сервиз е...? Ще бъде полезно за всички колеги с подобни проблеми!

Коментар

Таом има един дебитомер, той е по евтин под 200 лв. Тои как се държи по време на тестването? Имох същия проблем и минах по този път. Пробвай , дано съм ти помогнал.

Коментар

Първоначално публикуван от georgiev1975 Преглед на мнение
                        Здравейте колеги,
                        Преди седмица се сдобих с Теракан 2005г. 163к.с. автоматик
                        Първите ми впечатления са много добри, но се появи нещо, което започва да ме притеснява - лампата Check светва при скорост над 80-90км./ч. и особено, когато изкачвам баир. Случи се няколко пъти - например веднага след караулката на магистрала Тракия след изхода от София. След като светне въпросната лампа, не се усеща никаква промяна в работата на мотора. Работи тихо, не пуши, не тресе. Лампата свети докато не се изгаси двигателя, а след палене, вече не свети. Карах в продължение на 60-70км. със светеща лампа без нищо друго притеснително.
                        Бях на диагностика преди да купя колата, а и след като забелязах проблема. Уж с дюзите и датчиците всичко е наред. Грешките са свързани с недостик на гориво. Посъветваха ме да сменя горивен филтър, но след като го направих нямаше промяна. Скоро са сменяни също масла и въздушен филтър.
                        Имал ли е някой подобен пробелм? Не се съмнявам в качеството на сервиза, в който правих диагностиката, но може би ще ми препоръчате някой, в който познават по-добре конкретно нашите машини.
                        Предварително благодаря на всички, отзовали се
                        Аз имам идентичен проблем, при ускорение на високи обороти ми светка лампата на чека за двигателя над 110 км след което ми гасне лампата. На диагностика излиза дачик на рейката, тоест ниско налягане при високи обороти. ше ходя на диагностика и после тест и ще докладвам.....
                        между другото , не губи мощност , но икма леки вибрации на ниски обороти юи, до толкова че можеш да цг пренебрегне човек.
                        п.с. имам съмнения че някое клапънче не затваря, а не е спукано. Санг йонг кайрон 2.0 xdi 2008г.

Коментар

Минах на диагностика в Колос при мен е помпа, не е клапънче или цедка. Обаче няма стружки във филтъра и ми казаха да сложа добавка за дюзите. Сложих Лики моли liqui moli spulung разликата беше моментална. свтка и изгасва лампата само за секунди а преди си светеше минути. останалото време въобще не дава грешка. Това ме наведе на мисълта че тази роторна помпа може да не е паднала циментация а е блокирал елемент. Ще покарам така...
                          Трябва да се направи подфорум за Санг йонг само в София има над 2000 бр. според е.ж.к в КАТ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X