Здравейте колеги,от седмица съм собственик на Хюндай Туксон 2.0crdi 140к.с. Изумих се след като заредих 65л гориво,при условие че в колата имаше около 10л. А в характеристиките на а-ла навсякаде пише че обема на резервоара е 58л. Ако може някой колега с такъв Хюндай да сподели ще съм много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Hyundai Tucson-резервоар???
Свий
X
-
От: Hyundai Tucson-резервоар???
През цялото време на зареждането ли беше до автомобила? Питам,защото преди няколко месеца на моя Теракан(74-75л резервоар) и при около поне 15л налично ми заредиха 74,1л на една от бензиностанциите на Лукойл в Сливен. Дълго е за обясняване,ама основното-бях до колата когато изключи "пистолета" на колонката(на 59-60л) и тръгнах към касата,ама докато платя се оказа ,че пичлемето на колонката продължило да "зарежда".Последва скалндал на място,комуникация между мен и "Лукойл". На втория работен ден ме уведомиха по телефона,че са наказали въпросния зареждащ,управителя на смяна и т.н.,извиниха се и изказаха надежда,че ще остана техен клиент(подробно им бях обяснил какво мисля да направя,ако не ми отговорят!).Е повече на тази бензиностанция не съм ходил и няма да отида,на други техни зареждам само при липса на нормална алтернатива.И до сега съм убеден,че част от горивото бе налято в някоя туба наоколо-беше вечер,нямаше клиенти,а по-малко от половин минута след като започнах да задавам въпроси на персонала се появи и ...полицейски екип.
Провери колко може приблизително да се събере в маркуча и гърловината на резевоара. При някои автомобили там се събира 5л и повече над обема на резервоара. Ако не можеш да намериш информация по този въпрос,опитай да засечеш разхода при следващото зареждане-ако имаш намален разход,може да са "понатъпкали" и в маркуча. При мен,от централата на фирмата се опитаха да ме убедят,че точно това е станало,обаче не оправданието им не "хвана".
-
И моя е така...резервоара ми е 68 или 75л...не съм много сигурен, а по всички каталози го дават 58л. В последствие говорих с IND и разбрах, че има и такива с големи резервоари. Споко!Nissan Navara D22 YD25 Double Cab
Коментар
-
Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнениеИ моя е така...резервоара ми е 68 или 75л...не съм много сигурен, а по всички каталози го дават 58л. В последствие говорих с IND и разбрах, че има и такива с големи резервоари. Споко![I][SIZE=3][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=black][B]Nissan Terrano II (R20) 2.7TDI "99 [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[B][I][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3]Kawasaki ER-500 "00[/SIZE][/FONT][/I][/B]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар