Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител и маховик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител и маховик

Има ли някой информация за подходящ съединител за Теракан 2002 г. 150 к.с. Мисля да сменя и маховика. Така и така ще се отваря...

От: Съединител и маховик

В ИНД цена 1050 лв. феродов, притискателен и лагер. Но, така не става колега, ЗАЩОТО цената е друга ( искам да кажа по-голяма ) ако твоят е двумасов. А защо ще сменяш и маховик, ако не е надран това е чисто и просто харчене на пари. Та така.
    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Забравих да кажа, че не е зле евентуално да смениш и семеринга на опашката на коляновият вал, така и така ще се сваля , а като я сменяш трябва да вземеш и една гарнитура на капака на семеринга. Гарнитурата е около 8,00 лв, семеринга около 20,00лв но не си спомням. Успех.
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Изключително висока цена е това за комплект съединител...търси от алтернативни места...
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Алтернативни места ??? ... предлагайте

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
            В ИНД цена 1050 лв. феродов, притискателен и лагер. Но, така не става колега, ЗАЩОТО цената е друга ( искам да кажа по-голяма ) ако твоят е двумасов. А защо ще сменяш и маховик, ако не е надран това е чисто и просто харчене на пари. Та така.
            Ми той не е е длъжен да е надран,даже и не е нужно да са му начупени вътре" пружинките"-стига му да са омекнали и после ще сваля наново....
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Е, разбирам че трябва първо да си купя части, които не знам дали са за мен, а после да сменя всичко независимо че може да кара още 50 000 км.Искам да кажа, че първо трябва да свали и после да купува. Всичко останало е просто да напишем нещо по темата.
              П.С. аз когато търсих алтернативи не намерих!
              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Всичко горенаписано го казвам, от опит. Когато в ИНД попитах: какъв е моят съединител, отговора беше ДВУМАСОВ, и ако бях повярвал и купил такъв щях да си го сложа на ....., защото моят бе ЕДНОМАСОВ. Та питам кой ще гарантира но колегата КАКЪВ точно е неговият съединител, и ще му върне ли парите и нервите ако не е познал на карти таро. За съжаление като цяло не на всичко казано и проверено от ИНД може да се вярва, по-този повод съм писал и други теми. Да се върна на по-горният пост, какви пружини по маховика ако той е нормален???
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X