Колеги, нито едно копче на таблото не свети нощем. Не светят символите на лостовете за фарове, чистачки, не свети запалка и т.н. Копчетата на вратите си светят. Не знам какво да проверя. Допускам да е някой предпазител, но и тях не намирам. Ако някой може да даде съвет, ще съм много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бутоните на Хюндай СантаФе 2003 не светят.
Свий
X
-
От: Бутоните на Хюндай СантаФе 2003 нв светят.
Колега Желев,ето ти схемата на бушоните. Намират се отляво, отдолу под волана.
Провери бушон 11 и 28.
FUSE Diagrams.pdfЯсен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
-
ДедоКоко, благодарско за съвета. Тази диаграма не е много много като моята, ама е почти същата. Послучах съвета ти и действително бушон 11 беше сдал багажа. Подмених го ама пак няма светлини. Проверих го да не би да гори постоянно, но за сега е здрав. Ама светлинките пак ги няма. Други идеи?
А ето и моята диаграма
Последно редактирано от CarTest™; 24-02-13, 13:23.
Коментар
-
не знам как е на Хюндая, а запознатите мълчат, та да споделя: ако има лампички в бутоните - изгорели са, случвало ми се е на много коли, скоро смених 7-8 на Субаруто, че са по две на бутон - една за индикация и една за включено________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Има лампички и като натисня бутоните си светят, ама като светна габарити/фарове нито един бутон на таблото в т.ч. и на климата не свети. Чак пък да изгорят всички, не ми се вярва. Сега се сещам да уточня - CD-то е откачено, но не мисля че има нещо общо със ситуацията.
Коментар
-
От: Бутоните на Хюндай СантаФе 2003 не светят.
Колега ,може ли малко насоки как се свалят бутоните за подгряване на задното стъкло,аварийни светлини и фарове за мъгла. На климатроника също не ми светят един два бутона.А лостовете за фарове и чистички имат ли осветление?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар