Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за размерите на багажника на Hyundai Terracan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за размерите на багажника на Hyundai Terracan

Здравейте,

Въпросът ми навярно ще се стори за глупав на повечето от вас. Интересуват ме размерите на багажника на Hyundai Terracan, тъй като в моя район не знам някой да има такъв, а и в автокъщи така и не съм виждал. Моля някой собственик на такъв SUV да ги измери, ако не го затруднява тъй като така или иначе в интернет не ги намерих
    - височина между пода и тавана (колко висок товар може да се вкара, може задната врата да не е толкова висока затова уточнявам)
    - разстояние между задната врата затворена) и задните седалки когато са сгънати напред (някъде четох че е май 159см.)
    - задните седалки са на панти гледам лесно ли се демонтирват, с колко см, се увеличава товарното пространство (разст. от задната врата до предните седалки, е то предните седалки може да се местят предполагам напред/назад) когато са демонтирани?
    - широчина на багажника

Предварително благодаря

От: Въпрос за размерите на багажника на Hyundai Terracan

Колега, Теракана първо не е SUV , но както и да е. Не зная дали някой , ще ти прави измерванията по искания от теб начин , но максималният обем на багажника е 1 955лира - това е по книжка. За задните седалки- да, лесно се демонтират.

Коментар

Абе аз ще ги замеря, но трябва да стигна до колата. А за "СУВ" се надявам колегата да не ни обижда.
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

При сгънати облегалки на задните седалки и избутани напред предни седалки(позицията за шовиране и лееекинко неудобна) се събира матрак с размери 120х190см-лично изпробвано.

Коментар

Първоначално публикуван от hhris08 Преглед на мнение
          При сгънати облегалки на задните седалки и избутани напред предни седалки(позицията за шовиране и лееекинко неудобна) се събира матрак с размери 120х190см-лично изпробвано.
          Потвърждавам - при една експедиция в Крим и Кавказ бях демонтирал задните седалки, единичен матрак 190 см. дълъг си влизаше спокойно и 10 дни съм спал на него! Отделно си имаше доста багаж - маграка не го изпусках, пътуваше си с мен надут отзад!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Хайде и аз да го похваля, нашето камионче! Разтегателен диван-спалня, тройка, +възглавниците и още багажи го товаря наведнъж.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X