Колеги това е Хюндай Галопер 3.0 V6 направо ме убива с газ карам я само по асфалт дава ми разход към 35-40л. на 100 това е ненормално един ЗиЛ гори толкова.Уредбата е обикновенна с изпарител BRC AT-90 с мембрани на 300км.Правих какви ли не настройки и не бива и не бива.Говорих с един колега който кара Паджеро със същия мотор с обикновенна газ и ми каза че му гори 18-20 мисля че това е по нормално.Карам я само на газ понеже няма сигнал до дюзите и на бензин няма палене.Моля Помогнете с някакъв съвет.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Страхотен разход на газ-ненормален - Галопер v6
Свий
X
-
От: Страхотен разход на газ-ненормален - Галопер v6
Едва ли през форума ще решиш проблема,търси газаджия !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
Колега, пиши къде ти е монтирана бутилката и как засичаш разхода. Мислех, че имам същия проблем, но се оказа, че бутилката е монтирана неправилно. Аз съм с ГИ " Бардолини" и разхода ми е около 20 л./100 (говоря за дълга база).
Поздрави!Galloper 2 V6 3.0 2001г.
Коментар
-
Ходих на газаджия прави някакви настройки каза че горе долу са били добре.Бутилката ми е монтирана хоризонтално в багажника а разхода го измервам като заредя 10лт.и закъсам.Пипаха ми нещо делкото може би са дали малко предварение но джипката няма ряз като за 140к.с.Не може да ускорява добре майсторите развиваха тройника но пак същата работа не ще да опъне.Иначе оборотите ги държи на 900об.Предложиха ми да ми запушат малко въздуха за да намалят малко газта от тройника и така може да падне малко разхода не знам дали това е решение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gandara Преглед на мнение... BRC AT-90 с мембрани на 300км.My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнениеЗарежи тоя ремонтиран изпарител и си сложи чисто нов. Всичко ще си дойде на мястото.
Коментар
-
Който кара с АГУ, поддържа 2 коли - факт!помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар