Колеги помагайте има бензин до рейката има ток до свещите ремъка е на белези не знам какво още да гледам вече една седмица мъки.Какво друго може да се скапе за да неможе да запали при наличието на ток и бензин.Галопера има ''ГИ'' може ли да има някаква връзка с него за да не иска да запали понеже нали винаги пали на бензин и след това обръща на газ.Така го взех и почвам да губя надежда че някога ще запали.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Няма палене не се обажда Галопер 3.0V6 98г.
Свий
X
-
От: Няма палене не се обажда Галопер 3.0V6 98г.
Днес правих нови проверки и се оказа че дюзите не пръскат бензин извадил съм ги и шесте заедно с рейката.Проверих главното реле в него са две реленца едното като дам на контакт едното цъка а като завъртя другото другото цъка дали така трябва.Кое подава сигнал на дюзите кога да отварят.Като премеря с пробна лампа давам на контакт и на шесте дюзи дава че има ток и на двата кабела които излизат от всяка дюза на всичките иглите са надолу[затворени]като завъртя има ток без прекъсване а нали на всички дюзи единият кабел е общ минус защо и на двата ми показва че има ток.Моля помощ!!!.
-
Колега имаш проблем но само с проби по цялото трасе ще стигнеш до проблема. А можеш ли да провериш дали идва гориво преди рейката, имам предвид да почнеш да търсиш проблема отзад - напред( помпа за подкачване ако имаш в резервоара ), филтъра да не е задръстен и тн. А за релетата трябва да кажат специалистите с тока, ама нещо гледам не ти обръщат внимание. Виж си кабелите някой да не се е разкачил и да не го виждаш.Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар
-
Сега ти виждам темата,окъси бензиновите инжектори ,там където отиват към газовия компютър! Между другото какъв е ГИ ? От къде си да ти реша проблема !Незнам какъв е проблема да си напишеш в профила местоживеенето !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
А управлението от де минава ......! В зависимост от модела ГИ управлява най често с прекъсване на + бензиновите инжектори,в обратния случай ако неговия управлява минуса (прекъсва минуса) точно и на двата кабела ще имаш +........(ток да те убие ) ама не е достатъчно !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Ти като го взе палеше ли ! Снимай какво ти липсва !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Не колега така го взех не палеше а за релето понеже на другите коли които съм имал на всяка до компютъра имаше едно голямо реле.Днес ще ходя да търся майстор за диагностика понеже никои не иска да доиде на място всеки иска да му го дърпам до сервиза.Незнам софтуера и кабела дефицит ли са.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар