Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвместими части за Хюндай Теракан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвместими части за Хюндай Теракан

Благодаря ти колега Zoro-1,в духа на написаното от теб, искам да попитам ,дали имаш на представа каква е цената на водната помпа на теракана и дали може евентуално да намерим една, че нещо ми се губи течност и съм я набедил нея за сега.

Коментар

Ще проверя и ще ти пиша.
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от BaiLamarin Преглед на мнение
        Е, аман от глупости. Какви видеокарти бе хора? Говорим за авточасти. Защо си мислите, че китайските превъзхождат руските?
        Примерът има смисъл, а именно, че качествата/характеристиките на втората бройка не са ясни, иначе ще си работи системата. И имам предвид, че не сте тествали руския компонент и не се знае какви са му качествата - може да е по-добър, може и обратното. Но не може да се твърди, че защото е руски, например, е много качествен и добър. И това е причината да се използват оригинални продукти за конкретния модел.
        Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Колега Балев, както обещах проверих цена в ИНД за въпросната помпа - 186лв + гарнитура - 9,50лв. Утре ще проверя и алтернативни, а ако имаш време виж тук : http://www.kolos-ms.net/category/105...y-terakan.html
          Това са също оригинални части но на по-добра цена от ИНД. Пиши на лични ако нещо решиш.
          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
            Колега Балев, както обещах проверих цена в ИНД за въпросната помпа - 186лв + гарнитура - 9,50лв. Утре ще проверя и алтернативни, а ако имаш време виж тук : http://www.kolos-ms.net/category/105...y-terakan.html
            Това са също оригинални части но на по-добра цена от ИНД. Пиши на лични ако нещо решиш.
            Е ли възможно при цена за хебели в ИНД- паразитен и към кормилото, съответно около 218 и 180 лв. на този сайт да ги предлагат съответно за 78 и 65 лв.? И най-вече да са оригинални?
            Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Първоначално публикуван от Илия Христов Преглед на мнение
              Е ли възможно при цена за хебели в ИНД- паразитен и към кормилото, съответно около 218 и 180 лв. на този сайт да ги предлагат съответно за 78 и 65 лв.? И най-вече да са оригинални?
              Да възможно е - утре отивам да купя паразитен хебел, обявиха ми цена от 78 лв. Комплекта накрайници на кормилната щанга (вътрешен и външен) в Колос са 47 лв, в ИНД не знам! За сметка на това висящ лагер за Санта Фе в ИНД 270 лв., в Колос 390 лв.! Така, че трябва да се проверя и там и там!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

За съжаление не мога да дам информация за сайта който ви показах, понеже още нищо самият аз не съм купувал от него!! Обикновенно цените в ИНД не ме шокират пределно много и взимам от там.
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                  Да възможно е - утре отивам да купя паразитен хебел, обявиха ми цена от 78 лв. Комплекта накрайници на кормилната щанга (вътрешен и външен) в Колос са 47 лв, в ИНД не знам! За сметка на това висящ лагер за Санта Фе в ИНД 270 лв., в Колос 390 лв.! Така, че трябва да се проверя и там и там!
                  Колега, моля те, ако купиш сподели впечатления, че аз понеделник ще съм в Сф, може и аз да отида да си купя
                  Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Колега, моля те, ако купиш сподели впечатления, че аз понеделник ще съм в Сф, може и аз да отида да си купя
                    Ами аз накрайниците вече ги купих! На опаковката си пише маде ин Кореа! Още не съм ги монтирал, ще взема хебела че беше в другия им магазин и тогава ще монтирам и двете! Ама едва ли впечатленията ще са скоро (надявам се да не скоро де ), т.е. едва ли ще се разбият толкова бързо!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Тома Неверни съм, понеже наскоро преди 9 мес. сложих хебел за 90 лв и вече е за смяна. Произведено в Корея
                      Ти кой от двата ще сменяш?

Коментар

Тома Неверни съм, понеже наскоро преди 9 мес. сложих хебел за 90 лв и вече е за смяна. Произведено в Корея
                        Ти кой от двата ще сменяш?
                        Левия хебел и десните накрайници! Ще видим! То и аз на санта-фето на 120 хил. по гаранция смених висящия лагер в ИНД! Сега на 155 хил. замина! Първия, оригинално поставения изкара 120 хил. , втория, хем уж също оригинален - 35 хил!! А сега де?!!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Тъй като през седмицата бях доста зает(то не че сега не пиша пак от офиса) не можах да взема отношение към написаното по мой адрес.Относно водната помпа,благодаря на колегата Zoro-1 (човека е много отзивчив и съпричастен) но си мисля че би могло да се намери и на малко по ниска цена.На скоро мой роднина ми купи от Германия ангренажен комплект (ремък,ролки,и водна помпа)на цени които бяха смешни в сравнение с българските.Още малко ще помисля и май че ще го оторизирам пак да ми търси.То за теракана нещата може да стоят и по друг начин но на днешно време трябва да се търси упорито, тъй като както е написал колегата SkorpionBG на оригиналните части май че само цената им е оригинална.Давам още един пример и млъквам.Преди няколко месеца, трябваше да избирам въздушен филтър за моята алфа, който е на цени около 25лв,в един магазин ми преложиха филтър на някаква фирма I.F.A на цена 8.00лв. то може фирмата и да е световно известна, ама аз като не я бях чувал малко се разколебах, но в края на краищата си рекох:"риск няма като не ми хареса хвърлям го и си купувам друг".Ами какво да ви кажа, честно, друг подобен до сега не бях слагал,абсолютно съм доволен от филтъра че и предоволен.Винаги ми е било чудно как една оригинална част може да държи 8-10 че и повече години, а след подмяната и с друга такава да кара най много 1-2 години че и по малко.

Коментар

Отговора е прост - в колата, която излиза от завода се поставят части одобрени и изпробвани още в пред производствения модел, всички останали части за същата кола се произвеждат пак след като са одобрени от официалната марка НО от други производители с по-ниски цени. Разбира се частите на пръв поглед са еднакви и би трябвало и параметрите им да са такива НО по-нската цена я плащаме ние - получавайки продукт с "оригинална" опаковка от официалният вносител на цена определена от него НО.... . Сами разбирате днешните пазарно икономически условия.
                            П.С. не защитавам или отричам резервните части закупени от официален сервиз НО горните постове са фактическото положение на нещата, купуваш си част и стискаш палци.
                            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Всички оригинални части на Hyundai & Kia са под марката MOBIS, на етикетите трябва да я пише. Made in Korea не значи че е оригинално.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X