Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса към собственици на Теракан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няколко въпроса към собственици на Теракан

Здравейте уважаеми колеги,членове на форума ,от няколко часа съм собственик на теракан прозведен 12м 2003 г. ,който закупих от Германия.Продавача на джипа беше на 350 км от Франкфурт( където съм отседнал) и имах възможност да го карам на връщане до там.Впечатленията ми са добри и дано да останат такива и за в бъдеще.Имам обаче няколко въпроса или по скоро притеснения.Това което ми направи впечатление най много е че двигателя не работи спокойно,има едно тресене а иначе звучи супер и е много тих,ускорява добре(камиона си набра мощно и за нула време вдигна 160км ч,вървя си най спокойно със 140 км ч почти през цялото време (около 4 часа път).При ускоряване на няколко пъти ми светна лампичката (check).Установих че и чистачките не работят, като на прима виста забелязах че едното рамо е откачено и моторчето сякаш е блокирано от нещо но това утре ще му отделя време.Та питането ми е дали е възможно от горе споментото да имам проблеми по път за България.Пропуснах да кажа че и диференциала се чува леко при скорост над 120 км ч.Та това е за сега,на отзовалите се предварително благодаря.

От: Няколко въпроса към собственици на Теракан

Честит Теракан! Много безаварийни!
    Последно редактирано от Vincentsk; 07-08-12, 01:33.
    Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

От: Няколко въпроса към собственици на Теракан

Мерси колега,дано да са безаварийни бъдещите километри!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X