Обява

Свий
Няма добавени обяви.

налягане в гумите на Галопер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• налягане в гумите на Галопер

колеги, колко трябва да бъде налягането в гумите на Галопер дълга база-235/75/15 в момента са 2,2 но ми се струват все меки???

От: налягане в гумите на Галопер

На колонката или в жабката, няма ли табелка? На Кията е 1.8. На 2.2 падат пломби по макадама.

Коментар

Не знаех че налягането в гумите зависи от марката на автомобила,но човек се учи докато е жив.

Сега сериозно.На всяка гума трябва да пише на какво налягане се помпа.Гледай някъде от страни за нещо от рода на примерно (35 PSI).Една атмосвера е ~14.5 PSI

Дано ме разбра и успех.
      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
        Не знаех че налягането в гумите зависи от марката на автомобила,но човек се учи докато е жив.

Сега сериозно.На всяка гума трябва да пише на какво налягане се помпа.Гледай някъде от страни за нещо от рода на примерно (35 PSI).Една атмосвера е ~14.5 PSI ...
        Не е зле човек да се учи ...

Това, дето го пише на гумата, е максималното налягане (при студена гума), до което може да се помпа. В никакъв случай не е работното налягане.

Препоръчваното налягане за конкретния автомобил се определя именно от неговия производител, поради което се посочва в наръчника, както и на самия автомобил (на колонката на вратата, на капачката на резервоара).
        За стандартните гуми на Галопер то е 1.8 отпред и 2 отзад. Ако се използват гуми от типа LT, тогава препоръчваните стойности са по-големи - 2.7 отпред и 3.1 отзад, но това по-скоро е в случай, че се превозват по-тежки товари.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

блогадаря за отговорите,питам защото това дето пише на колонката е за 265 а моите са 235 и мисля че има зачение или?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X