Здравейте колеги. Първо да благодаря на всички за много полезната информация, която намерих тук. Евала. Най накрая и аз се сдобих с така мечтаната джибка. Имам копче за включване на вентилатора на климатика което ми изглежда като оригинално. Намира се от ляво под таблото до копчето за регулиране на светлините на таблото. Вие имате ли такова. В това студено време като пусна климатика компресора включва но вентилатора не и се чудя да ли е от ниските температури. Друго което ме притеснява е че като загрее до нормална температура мотора оборотите са около 1100, което не ми се стува нормално. Друго интересно е че не мога да намеря управлението са страничните огледала. Нямат ръчки ако са механични , а и там където трябва да е ел. управлението липсва. Благодарности предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нов собственик на Конче от Пловдив galoper 2.5 tdi 2000г. дълга база внос Италия
Свий
X
-
Re: нов собственик на Конче от Пловдив galoper 2.5 tdi 2000г. дълга база внос Италия
Честито придобивка повече безаварийни километри. Относно климатика чувал съм че има модели без вентилатор зависи от къде е внос за оборотите не мисля че са нормални за тди трябва да са около 900.
-
От: нов собственик на Конче от Пловдив galoper 2.5 tdi 2000г. дълга база внос Италия
Първоначално публикуван от indri72 Преглед на мнениеИмам копче за включване на вентилатора на климатика което ми изглежда като оригинално. Намира се от ляво под таблото до копчето за регулиране на светлините на таблото. Вие имате ли такова.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...QBu4D8M4Z7.JPG (снимката е от Ронин, надявам се че не се сърди.
Относно оборотите, моя като загрееше в нормална температура, според мен би трябвало да падат на 750 (средната стрелка между 500 и 1000 оборота).Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
-
От: нов собственик на Конче от Пловдив galoper 2.5 tdi 2000г. дълга база внос Италия
Благодаря за пожеланията. Явно това копче е слагано като екстра.
Съжалявам за качеството но това е за сега. Копчето с червената точка като го дръпна светва и вентилатора на климатика тръгва, без той да е включен от бутона за климатик.
Засега нямам други дертове , освен че трябва да сменя капачката на радиатора, защото като изстине мотора дебелия горен маркуч се свива. Това ми каза един майстор надявам се да е прав, да не е нещо друго. Номера с буркана го правих и нямаше мехурчета.
Коментар
-
честито и от мен колега. дано много да те слуша и да минеш много безаварийни километри с него. по принцип са много корави машини. по темата: при мен от ляво са само врътката за регулиране на светлината на таблото и врътката за височината на фаровете. дори и да е слагано допълнително едва ли ще ти е излишно.Galloper 2 V6 3.0 2001г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнениеСпоред мен това копче е за включване на допълнителния радиатор за задните места, които се намира в краката на пътниците отзад. За климатика копчето би трябвало да е това означено със снежинка:Galloper 2 V6 3.0 2001г.
Коментар
-
Нов въпрос колеги. Трябва ми термостат и капачка за радиатора. Някакви препоръки читави магазини в Пловдив , или да взимам оригинални. Доколкото разбрах специално тези части е препоръчително да са оригинални. Мерси за пожеланията и подобно.
Коментар
-
На шахбазян и срещу стадион Христо Ботев....там има всичко ако не от днес за утре ти го доставят,виж цените в инд и ако са близки отивай там....Някои неща в инд са по евтини...други обаче са по 3....пример помощен хебел е 28 лв... в инд беше 100-120 лв....каретата са на половина при другите и подобни...Оригинална капачка от паджеро можеш да вземеш от мотор топ на ул изток и ....не се сещам как беше другата..ама там на площада.! А и един съвет...ако имаш възможност вземи термостат с по ниска температура на отваряне !Последно редактирано от Roninn; 18-01-12, 21:44.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Ха честито и от мен, много безаварийни и много радостни моменти.Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар