Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Santa Fe 2.0 2001 дизел не мога да запаля а има акумулатор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Santa Fe 2.0 2001 дизел не мога да запаля а има акумулатор?

Аз работя в ИНД за диагностика към 30 лв. ако искаш звъни утре ще говоря с приемчика за точна цена ще помогна с каквото мога за тел. пиши на лични или дай тел.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Борих един такъв Хюндай. Оказа се ниско налягане в рейла и дюзите не отварят. Иначе също даваше грешка за датчика, но я записва защото колата не пали. Ако я запалиш със старт спрея после си пали нормално докато не изстине. Оправи се със смяна на помпата за налягане. Не беше ефтина. Беше минал през няколко сервиза. Интересното е, че не записваше грешка за ниско налягане в рейла, изглежда системата му за следене не е много съвършенна.
      Благодаря колега,страхотен жокер!Сега говорих със зет ми - действително по помпата имало оросяване,което значи,че вероятно има някакъв проблем!Ще пиша как се развиват нещата!
      Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
      Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

Здравейте,

рециклирахме дюзите, сменихме разпръсквачите и и запали. Карах я две седмици и после пак...не иска да пали и това е. Чак след продължително въртене 3-4 минути запалва. Чудя се да не би в горивото да има много вода и пак да са се разцентровали дюзите. Кажете някой читав сервиз в софия където разбират от хюндай? Първо задължително ще направя диагностика в ИНД но ако я оставя там да я правят няма да ми стигнат парите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X