Обява

Свий
Няма добавени обяви.

внимание крадци !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• внимание крадци !

здравейте колеги,
    тази сутрин Галопера осъмна без дясно огледало. свалено е изцяло. пускам темата поради две причини. първата е за да внимавате къде си спирате колите, защото при липса на такива елементи се получава така, че е недоказуемо пред застрахователите дали наистина е откраднато.втората причина е че този нюанс на зеленото не е толкова разпространен при Галоперите (по мои наблюдения) и ако на някой по някакъв повод му го предложат ще съм задължен да се свържете с мен. огледалото не ме интересува. интересува ме само човека,който го предлага. телефоните за връзка са: 0889339981 и 0887744766 - Николай.

П.П. джипа е този от аватара. действието се развива в кв. "Гоце Делчев"
    Galloper 2 V6 3.0 2001г.

От: внимание крадци !

Къде в Гоце Делчев е станало това? Питам че и аз съм в този квартал.

Чудя се има ли смисъл да си сложа стикери на колата да имитира че има каско?
    Ники

Коментар

на гърба на бар "Париж". бях спрял срещу платеният паркинг на блока с бара.има пряка видимост с будката на пазача. не знам дали стикера ще помогне. джипа има стикери и маркировка. имам известни подозрения тъй като наскоро се появи един дизелов Галопер(поне наскоро го видях) на "Деян Белишки". днес ще го огледам да видя дали ще си позная огледалото. взех го наскоро и все още не съм го прехвърлил. с пернишки номера е и човечеца може да е решил, че съм на гости и да е решил да се пообурудва. според мен е човек от квартала.Галоперите не са толкова разпространени и едва ли някой е тръгнал от квартал на квартал и от паркинг на паркинг да търси огледало.

П.П.гледах камерите на платеният паркинг но за съжаление не са обърнати в тази посока.
      Galloper 2 V6 3.0 2001г.

Коментар

Аз живея на тая улица, ще огледам за галопер с зелено огледало.

Иначе не е ясно дали е човек от квартала, някой може да е платил на наркоман да пообиколи кварталите да му намери такова.
        Лошото е че мислех че нашия квартал е относително спокоен от към такива кражби, не като дружба и надежда, ама май и тука пипат. Пробвай да потърсиш в гугъл " Купувам огледало за галопер" може да излезе нещо интересно.
        Ники

Коментар

квартала е изключително спокоен. преди време се разделих с калъфа на резервната гума на ферозата. след това с страничното огледало на пежото. сега това. ако не се краде се убиват,взривяват и т.н. иначе проверих в гугъл. втора употреба 100 лв.

П.П. аз съм в бл.252. звънкай някой ден за по бира.
          Galloper 2 V6 3.0 2001г.

Коментар

И аз там живея колеги!
            Не са ваши познати или комшии!Има група,която вилнее вече 2-3 вечери!На мои приятели им изчезнаха огледала на Мерцедеси и парктоници,със все лайсните....едно БМВ М3 му свалиха лайсните....разбили са два сервиза в района и са взели цялото оборудване....за капак на мой приятел на Пикасо ХДИ му свалиха катализатора тази нощ на бул."Гоце Делчев" малко след пешоходната пътека(която е при ТОТО-то) и то на самия булевард!....Крадците са станали безкруполни!
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
              Крадците са станали безкруполни!
              Крадците винаги са си били безскрупулни, проблемът е, че през последните 20 и няколко години са и неприкосновени.
              Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

съгласен съм, но това е единственно що се отнася за правораздавателните ни органи. тяхната неприкосновенност понякога стига само до момента на евентуална среща със собственика. от там нататък започва силно изразена и болезнена чуствителност за липса на неприкосновенност и късмет.
                Galloper 2 V6 3.0 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от many Преглед на мнение
                  квартала е изключително спокоен. преди време се разделих с калъфа на резервната гума на ферозата. след това с страничното огледало на пежото. сега това. ако не се краде се убиват,взривяват и т.н. иначе проверих в гугъл. втора употреба 100 лв.

П.П. аз съм в бл.252. звънкай някой ден за по бира.
                  Мисълта ми беше да провериш дали някой е пуснал обява че търси такова огледало и затова да е откраднато, а не ти да купуваш.
                  Иначе нека се стрелят и взривяват, мен това не ме бърка, надявах се като е по мутренски квартал да няма поне кокошкарски кражби.

Аз съм в бл. 256
                  Ники

Коментар

проверих в Гугъл, но не излезе нищо по темата. така или иначе си намерих огледало. колегата "Крейзи Емо" се оказа прав, че не са хора от квартала и пипат юнашки и по други коли. тези дни засякох няколко Мерцедеса с липсващи огледала.
                    Galloper 2 V6 3.0 2001г.

Коментар

Май е някаква мода да се трошат огледала и при нас и то десни.
                      На един познат на МЛ-а така са го ритнали,че са му изкривили колонката.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                        Май е някаква мода да се трошат огледала и при нас и то десни.
                        На един познат на МЛ-а така са го ритнали,че са му изкривили колонката.
                        Не става въпрос за трошене колега!
                        Главно на Мерцедесите се крадат защото застрахователите не ги признават,а за да си купиш трябва да дадеш 400/600/800лв ,взависимост от модела,а на не говорим и ако не са в твоя цвят!
                        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Проблема със застрахователите не е само с марката "Мерцедес" а с всички коли без следи от взлом.
                          Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

За да не ви крадат огледалата изрично настоявайте при маркирането на автомобила да се маркират и стъклата на огледалата-така безпогрешно ще си ги разпознаете, а и маркирано огледало се продава по-трудно, и за доста по-малко пари.
                            много автомати-слаби резултати!

Коментар

прав си колега. гледах лявото и със съжаление установих, че няма маркировка за ралика от малките триъгълни прозорчета например . взех и още една мярка. в момента съм с четири различни винтчета на двете огледала. за всеки случай го омотах и с малко тиксо за да симулирам че е счупено. малко е циганско, но поне е там и си гледкам в него.
                              Galloper 2 V6 3.0 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X