пичове,моля споделете малко опит от къде купувате части за галопер?проблемът е следния: имаше среща между буталата и клапаните и се счупи конзола на разпр. вал(тоест нещо което лежи върху него и държи оста на кобилиците)обадих се в инд комерс но ми предложиха само цяла глава за 1560лв. мъка. та ако някои знае и други магазини моля да пише
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нужда от части за галопер2
Свий
X
-
Re: нужда от части за галопер2
Моите съболезнования. Случката е крайно неприятна, а лечението не е хич евтино. Това, което търсиш, просто го няма като отделна резервна част в каталога на Хюндай. Т.е. шансовете да го намериш ново са нулеви.Първоначално публикуван от banditko1 Преглед на мнениепичове,моля споделете малко опит от къде купувате части за галопер?проблемът е следния: имаше среща между буталата и клапаните и се счупи конзола на разпр. вал(тоест нещо което лежи върху него и държи оста на кобилиците)обадих се в инд комерс но ми предложиха само цяла глава за 1560лв. мъка. та ако някои знае и други магазини моля да пише
Освен да търсиш някъде Галопер на части ...
А какво точно стана, та се стигна до тази неприятна среща между бутала и клапани? Скъсан или прескочил ангренажен ремък?
Ако е това, то каква е причината? В този двигател по някой път това се случва заради ремъка на балансиращите валове. Той се къса, парче попада под ангренажния и ...
А причината да се къса този ремък пък може да е в заклинване на балансиращ вал.
Т.е., тъй като щеш не щеш ще отваряш двигателя - прегледай абсолютно всичко. За да не стане така, че да оправиш счупеното и след няколкостотин километра да си отново в изходна позиция да търсиш глава ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
мерси на всички. в колос ми казаха че трябва да чакам доставка 3 месеца а това не ме устроива.наистина навсякаде продават само цяла глава.слу4ката стана след късане на ремък нов на 2000км вероятно менте на даико или подозирам че е бил пренатегнат.сега намерих на старо глава от паджеро за 500лв. предполагам че ще стане как мислите?а щом разбера точно състоянието ще раскажа. поздрави
Коментар
-
Значи, направо като се отвори трябва да се провери защо се е скъсал ремъка на балансиращите валове. Нали си го сменил и него заедно с ангренажния? Ако да - гледайте дали не заклинва балансиращ вал.Първоначално публикуван от banditko1 Преглед на мнениеа да поясня скъсан е рекък на балансиращия вал и парче от него е попаднало под агренажния както предположи колегата но не съм проверил още съвсем подробно.
По принцип би трябвало да става от двигател 4D56 на Паджеро. Все пак нашият D4BH е уж копие на японския. Ама гледай и сравнявай първо.Първоначално публикуван от banditko1 Преглед на мнениесега намерих на старо глава от паджеро за 500лв. предполагам че ще стане как мислите?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от banditko1 Преглед на мнениев колос ми казаха че трябва да чакам доставка 3 месеца
Миналата година STB (магазини на бул. Евлоги Георгиев 74 или на бул. Ген. Данаил Николаев 32-34 тел. 02/9433192; 02/8465577, 02/9430050, 02/9433192) ми доставиха нова глава за около 20 дни (уж беше обещано за 10 ама все пак не беше 3 месеца).Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
почва голямото возене и да се надяваме да е безавариино,мерси за точната информация беше ми мн. полезна
Коментар